We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kook een lekkere maaltijd én steun Alkmaarse horeca ondernemers. Liefst 55 Alkmaarse restaurants en (eet)cafés delen hun favoriete gerecht met je in het Alkmaars Kookboek. Het Alkmaars Kookboek is nu te bestellen, én te winnen bij UIT072.

We hebben wat te vieren: sinds deze week hebben we meer dan 9.000 vind-ik-leuks op Facebook! Een mijlpaal waar we trots op zijn. En hoe leuker om dat te vieren, dan door een ander gaaf Alkmaars initiatief in het zonnetje te zetten.

Het Alkmaars Kookboek is door Rotary Alkmaar Young Ambition gemaakt om de Alkmaarse horeca een steuntje in de rug te geven. Door de maatregelen tegen verspreiding van het Coronovirus zijn veel Alkmaarse horeca ondernemers namelijk hard getroffen.

In het boek vind je heerlijke gerechten en krijgen deze Alkmaarse ondernemers een gezicht. De volledige winst op het boek wordt bovendien gedoneerd aan de deelnemende horeca bedrijven!

Win het Alkmaars Kookboek

Wil jij één van de eerste exemplaren van dit kookboek in handen krijgen? Bestel dan snel op alkmaarskookboek.nl. Of doe mee met onze winactie: wij geven één kookboek weg, om onze 9.000 fans te vieren:

★ WIN ★ Dankzij jou en alle andere fans van UIT072.nl zijn we vandaag door de magische grens van 9.000 vind-ik-leuks…

Geplaatst door UIT072.nl op Vrijdag 18 september 2020

Een culinaire reis door Alkmaar, thuis bij jou op tafel

Benieuwd welke restaurants meedoen aan het Alkmaars Kookboek? In alfabetische volgorde:

Restaurants met een UIT072 review

Overige Alkmaarse horeca

Het kookboek ligt vanaf 12 oktober 2020 in de winkels en kost € 19,95. Bestel je boek op alkmaarskookboek.nl.

Deze editie is beperkt beschikbaar, zolang de voorraad strekt.