We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UIT072 bestaat 10 jaar én heeft meer dan 10.000 Facebook volgers! Alle reden voor een klein feestje met een knallende winactie.

We hebben wat te vieren: we hebben meer dan 10.000 vind-ik-leuks op Facebook! Een mijlpaal waar we trots op zijn. Bovendien bestaat Alkmaars City Blog UIT072 alweer 10 jaar én hebben we 100.000en bezoekers geholpen aan de leukste tips in Alkmaar en omstreken.

Om dat samen met jou te vieren, geven we deze week een knalprijs weg:

Win een kerstdiner voor 2 personen!

Heb jij je kerstdiner al geregeld? Ga je uit eten, of gezellig thuis kokkerelen? Bij Soul Beach kan het allebei! De kerstdagen zijn al uitverkocht, dus hebben ze het kerstdiner verlengd: vrijdag, zaterdag en zondag vóór Kerst kun je genieten van 6 feestelijke gerechten in kerstsfeer, op het strand!

Wij waren van de zomer al erg te spreken over de smaken bij Soul. Dus geven je graag de kans om het zelf te ervaren: je maakt bij UIT072 alleen deze week kans op een kerstmenu bij Soul Beach voor 2 personen!

Meedoen is simpel: laat onder het bericht op Facebook of Instagram even weten dat je wil winnen, of op welke dag je wil komen eten. Komend weekend maken we de winnaar bekend:

Doe mee op Facebook
Doe mee op Instagram

Troostprijs: het Alkmaars Kookboek

Onze hoofdprijs misgelopen? Niet getreurd: als je het kerstmenu mist, maak je alsnog kans op een Alkmaars Kookboek.

Het Alkmaars Kookboek is door Rotary Alkmaar Young Ambition gemaakt om de Alkmaarse horeca een steuntje in de rug te geven. In het boek vind je heerlijke gerechten en krijgen deze Alkmaarse ondernemers een gezicht. De volledige winst op het boek wordt bovendien gedoneerd aan de deelnemende horeca bedrijven!