We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alkmaars City Blog UIT072.nl zoekt nieuwe teamleden voor het leukste online platform van Alkmaar!

Meld je gelijk aan (of vraag meer informatie)

Alkmaars Cityblog UIT072

UIT072 is hét online platform over Alkmaar en omgeving. Al sinds 2013 schrijven we over lekker eten & drinken, leuke events en onderwerpen als de leukste foodfestivals en bier uit Alkmaar. We interviewen gave artiesten uit Alkmaar en pikken regelmatig zelf een feestje mee.

Het enige city blog van Alkmaar wordt gemaakt door een groep Alkmaarders die houdt van de stad. Het team bestaat uit redacteuren, online marketeers, fotografen (met film-skills), grafisch vormgevers en projectleiders. Wij laten zien wat de stad leuk maakt en waar Alkmaarders moeten zijn voor lekker eten en drinken, leuk shoppen of voor een culturele middag of avond.

Waar mogelijk helpen we lokale ondernemers, zoals tijdens de coronamaatregelen. Maar altijd schrijven we content door Alkmaarders, voor Alkmaarders.

Wat zoeken we?

Redacteuren/schrijvers

Is schrijven, interviewen en creëren het liefste wat jij doet? Heb je een vlotte pen? Weet jij hoe je pakkende online content maakt, wil je graag gelezen worden en zoek je een podium om je schrijfskills verder te ontwikkelen?

Samen met je UIT072-collega’s zorg je er voor dat we iedere week nieuwe content maken. Van interviews tot reviews en van lijstjes tot tests: er komt van alles voorbij waar jij mooie artikelen van kunt maken. De ene keer zelfstandig, de andere keer met een of meerdere teamleden.

Jij schrikt niet van websites en social media en je weet hoe jouw verhaal op een creatieve manier helder, aantrekkelijk en toegankelijk overkomt. WordPress- en Mailchimp-ervaring is een dikke pre, maar geen ramp als je dat niet kent. Dat leren we je wel! Aangezien dit een vrijwilligersfunctie is bieden wij flexibiliteit, maar we verwachten wel inzet en motivatie om regelmatig bij te dragen aan UIT072.

Dus hou jij net zoveel van Alkmaar als wij en ben jij het schrijftalent dat wij zoeken?  Top! Doe dan mee!

Advertentieverkoper / salesmanager

Jij benadert potentiële adverteerders met een interessant aanbod om te adverteren op onze site, in onze nieuwsbrief en in nieuwe uitingen.

Als Alkmaars enige echte City Blog doen we heel veel gave dingen voor ondernemers en voor bewoners. Een blik op ons jaaroverzicht en je ziet een nieuw platform om horeca en shops (gratis) te helpen in coronatijd, een campagne (Alkmaar Koop Lokaal) en een viral video. Om slechts 3 voorbeelden te noemen.

Om deze initiatieven, samen met nieuwe ideeën, mogelijk te maken is budget nodig. We werken zonder subsidie en bekostigen onze projecten met de advertenties die jij verkoopt.

We zoeken dus een sociaal persoon met een gezonde commerciële blik, het liefst met een goed netwerk in Alkmaar. Je ontvangt een goede provisie over de door jou afgesloten contracten en werkt zelfstandig in eigen te bepalen tijd.

Videoheld (filmer/editor)
Ben jij een bedreven enthousiaste filmer die snel een gelikte video aflevert? Hou jij van de 072-regio en vind je het gaaf om jouw producties te tonen op het grootste cityblog van Alkmaar en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiteer mee

Doe je mee?

Vind je het leuk om te ontdekken, te leren en 1 keer per maand onder het genot van een drankje met ons leuke team te brainstormen over nieuwe artikelen en projecten? Doe dan mee met het grootste en leukste online platform van Alkmaar en omstreken!

Stuur een korte introductie/pitch naar ikdoemee@uit072.nl. Nog vragen? Neem gewoon even contact op met info@uit072.nl.

[ninja_form id=6]