We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Kleine Deugniet is hét café voor de liefhebber van speciaalbieren in Alkmaar. Met 17(!) biertaps en meer dan honderd bieren op blik en/of fles is er voor iedereen wel wat lekkers, en kun je elke keer dat je langskomt wat anders proberen.

Remco, de eigenaar van De Kleine Deugniet heeft meerdere jaren in België een horecazaak uitgebaat, waar zijn passie voor speciaalbieren en dan met name uit België is ontstaan. Nog steeds is hij regelmatig in België, altijd op zoek naar nieuwe bieren voor op de kaart. Voor bijna iedereen zal er een wel nieuw (Belgisch) bier te ontdekken zijn.

Voor de pilsdrinkers is er Steenberghe op de tap, de andere drie vaste bieren zijn Deugniet, Brugse Zot en Paix Dieu. De veertien andere taps wisselen, door het ambassadeurschap van de Haarlemse brouwerij ’t Uiltje, Het Estische Põhjala en het Amerikaanse Goose Island zijn er altijd vaten van deze brouwerijen aangesloten.

Naast de vele tapbiertjes is er een grote verzameling aan allerlei soorten biertjes op fles en blik. Of je nu een hoppige IPA(India Pale Ale), een frisse Sour of een op whiskyvaten gerijpte Barley Wine wilt drinken, bij de Kleine Deugniet hebben ze altijd wel wat bijzonder

Aanrader: Beste hotspot voor een biertje in Alkmaar!


Praktische info

De Kleine Deugniet

Gedempte Nieuwesloot 117
1811 KR Alkaar

T: 06 52785991
kleine-deugniet.nl


Openingstijden

ma-do 16:00–00:00
vr 16:00–03:00
za 15:00–03:00
zo 15:00–22:00


Kaart wordt geladen...