We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Café ‘t Hartje is sinds 1981 een van de gezelligste bruine café’s van Alkmaar. Bij ’t Hartje staat ondanks de veranderingen in de afgelopen 30 jaar één ding centraal: de sfeer! Of dat nou ‘s morgens met een kopje koffie is, ‘s middag met het borreluur of in de late uurtjes, iedereen is welkom en dat maakt het café zo speciaal. Kort gezegd: ”een bar die bindt”

Familie Spoor

De rijke historie begon toen slagersfamilie Spoor na vele omzwervingen terecht kwam in Alkmaar. Hier startten ze hun vleesgroothandel ‘Het hele jaar door, vlees van Spoor’. Kort daarna besloten zij ook hun geliefde stamcafé ‘t Hartje over te nemen.

Na de komst van dochter Liesbeth in de zaak, hebben er wat grotere verbouwingen plaatsgevonden. Maar de familie zat ook verder niet stil. Zo is er nu ook het (vlees!) restaurant de Kleine Waarheid in Alkmaar en het buurtcafé de Bonte Koe in Koedijk bijgekomen waar Liesbeth en haar man René dagelijks druk mee in de weer zijn.

Met de betrokkenheid van (klein)zoon Sil Spoort is Café ’t Hartje na 32 jaar echt een familiebedrijf geworden. Voor de familie staat ondanks alle veranderingen één ding centraal: de sfeer en de gezelligheid. Of dat nou ’s morgens met een kopje koffie is, ’s middag met het borreluur of in de late uurtjes, iedereen is welkom en dat maakt het café zo speciaal. Kort gezegd: “een bar die bindt”.

Openingstijden ’t Hartje

  • 7 dagen per week
  • 365 dagen in het jaar
  • van 10.00 – 03.00 (weekend tot 04.00)

Kaart wordt geladen...