We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eindelijk was het zover. Het stond al een tijdje om mijn todo-list en nu kwam het er dan eindelijk van! Buiten was het winderig en kil en samen met een vriendin stapten wij SOEPP binnen om even een shoppauze in te lassen.

Koffie bij Soepp

Naast soep ook erg lekkere koffie!

Vintage lovers

De eerste stap binnen voelde meteen warm en gezellig, de kleine ruimte staat vol met goed uitgekozen vintage meubeltjes en andere leuke spulletjes. Bijna alles in de winkel is te koop, dus vintage lovers kunnen hier hun hart ophalen.

Wij bestelden een cappuccino met een taartje erbij , de brownie walnoten bosbessentaart was werkelijk verrukkelijk en bleek ook nog zonder suiker te zijn! De taarten bij SOEPP, vertelt eigenaresse Sophie, worden gemaakt bij meel molen de Gouden Engel in Koedijk.

De cappuccino was erg lekker. Leuk om te weten bij SOEPP wordt het koffieresidu van elk kopje koffie hergebruikt door Beannovative. Beannovative hergebruikt koffieresidu van horeca om producten te produceren.

Huisgemaakt met passie

Maar de naam zegt het al, bij SOEPP kun je heerlijke huisgemaakte soepen eten met veel liefde en passie gemaakt, bijna wekelijks een andere kaart en allemaal 100% biologisch.

Kinderen zijn zeker welkom bij SOEPP, er is een leuk speelhoekje ingericht met ook weer allemaal erg leuke vintage spulletjes.

Ik kom hier zeker snel terug , wat een leuke aanwinst voor Alkmaar!


Meer over Soepp

Verder lezen

Soepp

Hekelstraat 31
1811BL Alkmaar

072 220 20 61
soepp.nl


Openingstijden

Zo-ma: 12:00 – 18:00
Di-wo: 10:00 – 19:00
Do-za: 10:00 – 20:00


Kaart wordt geladen...