We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Midden in het culturele centrum van Alkmaar op één van onze mooiste pleinen vind je Grand Café Klunder. Het café is in 2016 volledig gerestyled en werd in 2019 uitgeroepen tot 1 van de 5 beste theaterrestaurants van Nederland.

Naast Theater De Vest en tegenover de Sint Laurens Kerk kun je bij Klunder terecht voor een lekker avondje uit. Het café is vernoemd naar de beroemde Alkmaarse cabaretier Bert Klunder die vele voorstellingen in Alkmaar speelde en regelmatig op het terras van het Grand Café te vinden was.

“Uitstekende keuken, goede sfeer, vriendelijk en attent personeel op een prachtige plek in de binnenstad van Alkmaar!”

Grand Café Klunder in top 5 beste theaterrestaurants van Nederland

“Uitstekende keuken, goede sfeer, vriendelijk en attent personeel op een prachtige plek in de binnenstad van Alkmaar!” Volgens artiesten en theaterbezoekers zijn dit de kenmerken van Klunder en de reden voor een vijfde plek in de top 10 beste theaterrestaurants van Nederland van 2019.

In het kader van het zomernummer van theatermagazine De Theatermaker werd er een wedstrijd uitgezet. Artiesten en bezoekers mochten een stem uitbrengen op het beste theaterrestaurant in Nederland. Restaurant Over de tong in Roosendaal (het theaterrestaurant van Schouwburg De Kring) kwam als beste uit de test.  Klunder scoort een mooie vijfde plek en laat daarmee prominenten als Grand Café DelaMar en ITA Brasserie achter zich.

Praktische info

Grand Café Klunder

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar

072-548 98 98
www.grandcafeklunder.nl
facebook.com/grandcafeklunder
Menukaart


Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 8:00 – 23:00
Zondag van 11:00 – 23:00


Kaart wordt geladen...