We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UIT072 uitnodigen

UIT072 geeft een podium aan leuke (horeca)zaken. En dat podium wordt zeer goed bekeken door bezoekers die ook op zoek zijn naar dat leuke nieuwe restaurantje en fijne café. Vind je het leuk om UIT072 in jouw restaurant te ontvangen? Nodig ons gerust uit.

UIT072 op bezoek

Wij komen graag langs bij je. Wel belangrijk: we schrijven alleen over de echte aanraders. We zullen je nooit negatief beschrijven, maar als we het niks vinden, schrijven we geen artikel.

Wil jij profiteren van een vermelding op UIT072? Laat het ons weten!

Achtergrondinfo

Over UIT072

UIT072 is het populairste city blog en online platform over Alkmaar en omgeving (072 regio). We bereiken wekelijks duizenden vrouwen en mannen (20-45). Op UIT072.nl krijgen zij de leukste tips voor restaurants, café’s, shops, cultuur en uitgaan.

UIT072 is persoonlijk, actueel en professioneel. Een team van bloggers zorgt ervoor dat zowel de site als de social media kanalen meerdere malen per week bijgewerkt worden.

Vraag over adverteren? Mail info@uit072.nl

Enthousiaste reacties

Wekelijks krijgen we enthousiaste reacties van lezers. Naar aanleiding van onze berichten hebben zij gegeten in een restaurant, een evenement bezocht of andere nieuwe hotspot uitgeprobeerd.

Ook de besproken restaurants zijn lovend:

  • “Jullie blog helpt ons enorm met het aantrekken van nieuw publiek.”
  • “Naar aanleiding van het stuk hebben wij erg veel positieve reacties gehad en waren wij verbaasd over hoeveel mensen er over ons evenement wisten.”