We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UIT072 geeft een podium aan leuke (horeca)zaken. En dat podium wordt zeer goed bekeken door bezoekers die ook op zoek zijn naar dat leuke nieuwe restaurantje en fijne café. Vind je het leuk om UIT072 in jouw restaurant te ontvangen? Nodig ons gerust uit!

UIT072 op bezoek

Wij komen graag langs bij je. Wel belangrijk: we schrijven alleen over de echte aanraders. We zullen je nooit negatief beschrijven, maar als we het niks vinden, schrijven we geen artikel. Nog beter: een review (geen advertorial) is de meest goedkope manier van promotie. We regelen het met gesloten beurzen.

Bekijk voorbeelden van UIT072 reviews

UIT072 haalt af

In de lockdown blijft ook UIT072 zo veel mogelijk thuis. Maar ook nu blijven we lokale ondernemers steunen. Heb jij een tof afhaalmenu of een gaaf gerecht wat wel wat meer aandacht kan gebruiken? Wij hebben het bereik op Facebook en Instagram om met een story een groot lokaal publiek jouw takeaway aanbod te tonen.

Bekijk voorbeelden van social stories in coronatijd

Geïnteresseerd?

Wil jij profiteren van een vermelding via UIT072? Of heb je een vraag? Laat het ons weten! Gebruik onderstaand formulier, of neem contact op via Facebook of WhatsApp.

[ninja_form id=8]

Achtergrondinfo

Over UIT072

UIT072 is het populairste city blog en online platform over Alkmaar en omgeving (072 regio). We bereiken wekelijks duizenden vrouwen en mannen (20-45). Op UIT072.nl krijgen zij de leukste tips voor restaurants, café’s, shops, cultuur en uitgaan.

UIT072 is persoonlijk, actueel en professioneel. Een team van bloggers zorgt ervoor dat zowel de site als de social media kanalen meerdere malen per week bijgewerkt worden.

Vraag over adverteren? Mail info@uit072.nl

Enthousiaste reacties

Wekelijks krijgen we enthousiaste reacties van lezers. Naar aanleiding van onze berichten hebben zij gegeten in een restaurant, een evenement bezocht of andere nieuwe hotspot uitgeprobeerd.

Ook de besproken restaurants zijn lovend:

  • “Jullie blog helpt ons enorm met het aantrekken van nieuw publiek.”
  • “Naar aanleiding van het stuk hebben wij erg veel positieve reacties gehad en waren wij verbaasd over hoeveel mensen er over ons evenement wisten.”