We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Café Jong Belegen

Café Jong Belegen is een klein café met vele vaste gasten, waarbij kaas een rode draad is door het bedrijf. Qua muziek wordt er van alles gedraaid. Café Jong Belegen staat bekend om de gastvrijheid, de lekkere hapjes en uiteraard het blokje kaas bij de borrel.

Vanaf januari 1995 zijn André en Veronique het gezicht op het gezelligste hoekje van Alkmaar. Een heerlijk hoekje, want er is altijd röring en gezelligheid! Kaas en gezelligheid slaan de klok. Alkmaar en kaas zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. Zeker in de zomermaanden is het kaas wat de klok slaat. Zo ook bij café Jong Belegen op de hoek van de Houttil, vlakbij het Waagplein.

Een café waar kaas een heel prominente rol speelt. Naast een heerlijke Hertog Jan bier of één van onze andere speciaalbieren, kun je bij Jong Belegen ook terecht voor een lunch of borrelhapje. Op vrijdag en zaterdag bieden we een eenvoudige lunchkaart met veel verschillende broodjes, BeemsterKaas, kaashapjes, kaassoep, kaassalades en heerlijke BeemsterKaas amuses.

Openingstijden

  • Woensdag 16.00 – 24.00
  • Donderdag 16.00 -2.00
  • vrijdag 12.00 – 02.00
  • zaterdag 12.00 – 02.00
  • Zondag 16.00 – 24.00

Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.