We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Stadsstrand De Kade is een plek waar iedereen kan genieten van een mooie zonnige middag in Alkmaar aan het Noord- Hollands kanaal.

Alkmaars Stadsstrand anno 2012

Stadsstrand de Kade en UIT072 hebben vanaf het begin een band. In april 2012 opende het Stadsstrand de deuren aan het Noord-Hollands Kanaal in Alkmaar en vanaf week 1 zijn we er niet weg te slaan. Het was op het strand van De Kade dat de plannen van UIT072 vorm kregen en de eerste schetsen op papier werden gezet. En toen het paviljoen na seizoen 1 werden afgebouwd, werd deze site juist opgebouwd.

De Kadeparade 2015 (official aftermovie)

[Memory Monday] Na zo'n koude en natte week lijkt het wel een eeuwigheid geleden: de zomer dat we relaxten met blote voetjes in het zand en een Corona in de hand. Toch is het nog maar exact 1 maand terug dat we afsluitend dronken, dansten en feesten op ons eigen Stadsstrand De Kade. Een mooi moment om nog 1 keer te genieten met de aftermovie van de Kadeparade 2015! #zininvolgendseizoen(Credits: VAAG Media)

Geplaatst door UIT072.nl op Zondag 18 oktober 2015

De Kade is naast een horecagelegenheid een plek waar jong talent, buurtbewoners, artiesten, culturele en maatschappelijke organisaties de kans krijgen om hun activiteiten te ontplooien. Een levendig concept waar bezoekers verrast worden door leuke en nieuwe activiteiten van lokale Alkmaarse artiesten terwijl de zon ondergaat.

De Kade: diverse activiteiten

De kracht van Stadsstrand De Kade is dat het zich richt op een diversiteit aan activiteiten. Er is een klein podium waar beginnende artiesten, kunstenaars en dichters terecht kunnen. Maar ook andere culturele en maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd om gebruik te maken van de faciliteiten van de Kade.

Team van Stadsstrand de Kade

Al 5 jaar Stadsstrand in Alkmaar

In 2016 was er een lustrumjaar voor Stadsstrand de Kade. Na 5 jaar Stadsstrand spraken wij de oprichters aan de vooravond van het knallende sluitfeest.

Lees ons interview met Michael Francis Copplestone.


Kaart wordt geladen...