We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Javaanse Meisjes is sinds januari 2020 de opvolger van Nola Social op het Waagplein in Alkmaar. Eigenaar Marco de Wildt gaat een samenwerking aan met Ron Blaauw, die deels de menukaart gaat bepalen bij Javaanse Meisjes.

Javaanse Meisjes is het zesde restaurant in Nederland waar Ron Blaauw als culinair adviseur aan verbonden is. Onder het motto ‘Inspired by…’ krijgt Javaanse Meisjes het karakter van Ron’s Gastrobar: 75% tot 80% Indonesisch met invloeden van andere Aziatische gebieden.

Review: Lees onze eerste kennismaking met Javaanse Meisjes

De stoere Javaanse Meisjes zijn een tikkeltje opstandig en gaan hun eigen weg, trots op het deel van hun roots dat voortkomt vanuit de eilanden rond de Java zee. Maar wetend dat we leven in “One Small World”, op zoek naar wereldwijde verbondenheid met het beste bindmiddel dat er bestaat: Good Indonesian Food!

Meer over Javaanse Meisjes

Javaanse Meisjes

Houttil 34
1811 JN Alkmaar

info@javaansemeisjes.nl
072 511 3283


Openingstijden

  • Zo-wo: 10.00 – 00.00
  • Do: 10.00 – 01.00
  • Vr-za: 10.00 – 02.00


Vroegûh

Vroeger op Houttil 30-36

Voorheen zat op deze locatie NOLA Social. Tot maart 2017 kon je hier borrelen bij Grand Café SAMEN. Daarvoor was hier het bekende Grand Café Henry’s. In het verleden waren het twee panden, die werden samengevoegd. Daardoor is ook de bijzondere situatie ontstaan dat er zowel Heineken als Grolsch bieren worden getapt.


Kaart wordt geladen...