We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse uitagenda zetten we zoals elke maand de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet mag missen deze maand

1. 100e Pubquiz in Gunnery’s

Olav RoversAl jaren is het vaste prik op de eerste maandag van de maand in Gunnery’s Irish Pub: de Pubquiz! Deze maand is het een extra bijzondere, want quizmaster Olav presenteert de quiz voor de 100e keer hier. Dat betekent extra prijzen en een gratis welkomstdrankje. 🎉

Maandag 3 oktober
Meer info

2. Amusetour Alkmaar

Amusetour Alkmaar 2017: Rue de la Plume

De deelnemende restaurant voor de nieuwe Amusetour Alkmaar zijn bekend! Dit jaar 3 nieuwe en 3 oude toprestaurants te ontdekken voor nog geen tientje per locatie. Standaard uitverkocht, dus koop op tijd je ticket!

Zondag 23 oktober
Meer info

3. Alkmaar Ontzet

Alkmaar Ontzet: 8 oktober

Oktober is natuurlijk ook de maand van Alkmaar Ontzet! Op 8 (en 7) oktober vieren we dat in Alkmaar de victorie begon. De grootste feesten vind je op het Waagplein, de Paardenmarkt, het Ritsevoort en de Platte Stenenbrug.

8 oktober
Meer info

4. Odeon Dikke Doei Feest

Odeon Dikke Doei Feest

Het Odeon Dikke Doei Feest is een waardig afscheid van 35 jaar Café De Odeon. In Hal 25 is het de hele dag feest met Live Bands, DJ’s, Muziek Bingo, BurlesqueXtra en meer surprise acts. Met de diversiteit en uitersten die 35 jaar Odeon kenmerken.

8 oktober
Meer info

5. World Living Statues Festival

living statue van een piraat

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober staat Almaar vol Living Statues. Zaterdagavond kun je ze al bewonderen en zondag is de grand finale met het wereldkampioenschap. Je kijkt gegarandeerd je ogen uit.

Za 15 en zo 16 oktober
Meer info

Bonustip: 3× theatertips voor oktober

Het nieuwe theaterseizoen van Theater De Vest is in volle gang. Deze maand zijn dit onze 3 tips die je in oktober mee kan pikken.

1. Morgen met Lucas

Lucas de Man - Morgen met Lucas

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen met deze theatrale talkshow over onze heel nabije toekomst.

Meer info

2. JeugdTheaterVestival

Mime Wave Kids

In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival met mooie voorstellingen in het theater en leuke activiteiten.

Meer info

3. Vest in de Stad

Vest in de Stad

Vest in de Stad is terug van weggeweest! Geniet in de binnenstad met meer dan 100 optredens in winkels en op straat.

Meer info

Extra