We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

De deelnemende restaurant voor de nieuwe Amusetour Alkmaar zijn bekend! Dit jaar 3 nieuwe en 3 oude toprestaurants te ontdekken voor nog geen tientje per locatie.

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Op een gezellige route door Alkmaar krijg je bij 6 restaurants een gerechtje met bijpassende wijn. Met de toegangskaarten en een routebeschrijving van de organisatie loop je met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route.

Wil je een impressie over wat je kan verwachten? Bekijk dan de terugblik op Amusetour 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016 of Amusetour 2015. Zelf ervaren? Koop dan snel je kaarten. De afgelopen jaren was de Amusetour Alkmaar namelijk elke keer ruim van tevoren uitverkocht.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor onze deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 59,50. Dat is dus nog geen tientje per restaurant voor een gerechtje én een drankje!

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Check snel de deelnemende Alkmaarse restaurants en onze reviews daarvan:

La Locanda 🆕

Joey en Fernando (La Locanda Alkmaar)

Vanaf 2022 is La Locanda de nieuwste hotspot voor een goede borrel en een lekkere hap. Verwacht de culinaire touch van Fernando gecombineerd met de gastvrijheid van Joey.

 La Locanda

Til 38

Amusetour Alkmaar @ Til 38

Onze favoriet van de vorige Amusetour, toen ze verrasten met langzaam gegaarde shortrib met zuurkoolschuim. Benieuwd waar ze dit jaar mee komen!

 Til 38
Review: Til38: De moeite waard om te delen

Neder 🆕

Neder Alkmaar: FB Header

De tweede nieuwkomer is een van de meest besproken restaurants van Alkmaar dit jaar! Een toffe aanvulling met puur lokale ingrediënten en wijnen.

Neder
Review: Neder zet de nieuw-Nederlandse keuken op de kaart

Granada

Amusetour Alkmaar - Granada

Naast de nieuwkomers ook een oude vertrouwde bekende. Granada zet elke Amusetour een tandje erbij om er een extra mooie middag van te maken.

 Granada Food & Wine
Review: Ontdek Granada 2.0: op z’n Spaans

De Twee Vrienden 🆕

WijnSpijs: pastrami bij De Twee Vrienden

De derde nieuwkomer in deze Amusetour is een restaurant dat ook al sinds de lastige start in Coronatijd hoge ogen gooit met mooie smaakvolle gerechten en fijne wijnen.

 De Twee Vrienden

Vito

Amusetour Alkmaar @ Vito

Het zesde restaurant is er een die elke editie een uiterst smaakvol gerecht weet te presenteren met de lekkerste Italiaanse wijnen. Bellissimo!

 Italiaans Restaurant Vito

Koop nu kaarten

Meer weten

Meer informatie en kaarten bestellen

2022: Wintereditie
2021: Wintereditie | Herfsteditie
2020: Wintereditie | Herfsteditie
2019: Wintereditie | Herfsteditie
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015


Kaart wordt geladen...