We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  10:00 - 20:00

herfstvakantie, kids, kinderen

In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten.

Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot de JeugdTheaterVestival extra’s. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen. Voor alle kinderen (en ouders) van 2 tot 12 jaar.

Voorstellingen JeugdTheaterVestival 2022

Mime Wave Kids – Thuis

‘Thuis’ is een betoverende solovoorstelling waarin de Oekraïense Anastasia Liubchenko het publiek meeneemt in de door haarzelf geïllustreerde wereld met mime en geprojecteerde animaties. Geheel ongewild is ‘Thuis’ afgelopen voorjaar heel actueel geworden.

10:00-10:50 en 11:30-12:20
Meer info & tickets
Leeftijd: 2+

Theater Sonnevanck & Silbersee – Ravi de Robot

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend.

14:30-15:30
Meer info & tickets
Leeftijd: 5+

Flip Fabrique – Blizzard

De voorstellingen van het Canadese gezelschap Flip Fabrique zijn een wervelende mix van acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek. Met hun debuut ‘Attrape-Moi’ vlogen, buitelden en sprongen ze succesvol de internationale acrobatiekwereld binnen, om niet meer weg te gaan.

19:30
Meer info & tickets
Leeftijd: 8+

 


Kaart wordt geladen...