We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse UITagenda zetten we de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij. Dit is er te beleven in Alkmaar in februari.

De events die je niet mag missen deze februari in Alkmaar

1. Alkmaar’s International Comedy Show

Comedy SpotlightHeb je vrienden die beter Engels verstaan dan Nederlands? Tip ze dan dit event, want: Alkmaar’s favourite night out turns international, with 4 stand-up comedians from the European comedy scene! We bring local talent and we fly in stellar headliners from all over the world. Come hang out!

Do 7 februari
Meer info

2. Hielander Whisky Festival

Hielander Whisky FestivalBij het Whisky Festival presenteren whiskyleveranciers hun beste whisky’s in de Grote Kerk van Alkmaar. Verwacht bovendien Schotse en Ierse lekkernijen, reisinformatie, snuisterijen en meer.

Vr 9, za 10 februari
Meer info

3. Amusetour Alkmaar

Amusetour Alkmaar bij Vito (herfst 2023)In februari kun je weer een mooie collectie Alkmaarse restaurants ontdekken op 1 zondagmiddag. Deze editie 5 oude toppers en 1 splinternieuwe veelbelovende bistro! Loop je ook mee?

 Zo 11 februari
Meer info

4. VroegZat

VroegZat: Vroeg feesten, lang slapenVroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar eerder op de avond (19.30 tot 00.00) dus op een normale tijd naar bed, waardoor je de volgende dag gewoon fit bent.

Vr 16 februari
Meer info

5. Après Ski

Après Ski Party AlkmaarJe moet ervan houden, maar op zondag 18 februari is het weer tijd voor Après Ski in Alkmaar! Het hele weekend worden het Waagplein en de Platte Stenenbrug omgetoverd tot een heus skigebied, inclusief bier, glühwein en de gezelligheid die bij après ski komt kijken.

Zo 18 februari
Meer info

6. Frits in ’t IJkgebouw

Frits in 't IJkgebouwDe vrijdagmiddagborrel op 23 februari wordt extra feestelijk, want Frits keert terug naar ’t IJkgebouw met de gezelligste deuntjes.  Van R&B tot disco en klassieke hits tussendoor.

Vr 23 februari
Meer info

New in town

Nieuwe hotspots in Alkmaar

Alkmaar is booming! Elke maand openen er weer nieuwe, leuke hotspots de deuren. En gelukkig houden wij je op Alkmaars City Blog UIT072 op de hoogte van de nieuwste tips voor uit eten gaan, cultuur of winkelen in Alkmaar.

Deze keer 2 gloednieuwe bar bistro’s in Alkmaar én een nieuwe eigenaar voor een oude pub:

1. Jonas

Jonas Alkmaar: Lennard & Rob

Na 10 jaar collega’s te zijn achter de bar én vrienden voor de bar, gaan Lennard & Rob samen het avontuur aan met Jonas Bistro Bar.

Meer over Jonas

2. Polonio

Jose Polonio toont Tournedos

De geboren Spanjaard José Polonio is na een tussenstop in Egmond in Zee en een tv-serie in België weer terug in Alkmaar.

Meer over Polonio

3. Gunnery’s Irish Pub

Dianto - Gunnery's Irish Pub (leukste bartender van Alkmaar)

Onze favoriete Irish Pub verandert van eigenaar! Na 17 jaar geven Ronald & Sharon het stokje over aan Dianto & Sylvano.

Dianto: “Gezelligheid, daar hou ik wel van”

Extra