We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schrijf mee op UIT072

Kun je goed schrijven? Wil je jouw (Alkmaarse) ideeën delen met een groot publiek? Vind je het leuk om te vertellen over dat leuke nieuwe winkeltje of jouw favoriete uitgaansgelegenheid? En hou je ervan om nieuwe plekken en events te ontdekken in (of vlakbij) Alkmaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team van UIT072 is de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar we hebben nog ruimte voor 1 of 2 enthousiaste nieuwe teamleden. Het belangrijkste is dat je wilt meehelpen om de leuke kant van Alkmaar op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Word onderdeel van het grootste cityblog van Alkmaar e.o.
UIT072 is de grootste cityblog van Alkmaar en omstreken. Al meer dan 6 jaar verzamelen we de leukste evenementen, de nieuwste hotspots en de handigste lijstjes. Elke maand bezoeken meer dan 10.000 lezers de artikelen op UIT072.nl.
Ontdek de leukste hotspots
Sinds 2013 houden we op UIT072.nl bij wat de leukste nieuwe hotspots en todo’s zijn die je niet mag missen. Uit liefde voor de stad en de leuke initiatieven die er zijn. Vind jij het ook leuk om als eerste de nieuwe locaties te bezoeken en dat te delen met anderen?
Join the team
Het team van UIT072 bestaat momenteel een handjevol enthousiaste Alkmaarders tussen 20 en 50. We hebben professionele fotografen en actieve bloggers. Verschillende disciplines, maar verbonden in hun liefde voor de stad Alkmaar. Pas jij hiertussen?

Doe ook mee

Wat vragen we?

  • Nieuwsgierig enthousiasme
  • Leuke artikelen (of andere hulp)
  • Regelmatig een post (bijv. maandelijks)
  • Binding met regio (je woont en/of leeft in 072)

Wat bieden we?

  • Een leuk team waar je ook veel van kan leren
  • Kans om jezelf te ontwikkelen en te promoten
  • Geen salaris (sorry, we draaien zonder subsidie)
  • Wél leuke events, uitjes en borrels

Kun je niet schrijven?

Maar wil je wel meehelpen aan het leukste online platform van Alkmaar en omstreken? Geen probleem! We zoeken ook nog vloggers, editors, online marketeers en designers.

Neem contact op

Het beste uit AlkmaarWil je meewerken aan Alkmaars grootste en leukste cityblog? Hartstikke leuk! Stuur een mailtje naar ikwilmeedoen@uit072.nl. Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem gewoon even contact op met info@uit072.nl.

Of vul hier je gegevens in

Als je het makkelijker vindt, kun je ook een berichtje sturen via Facebook, Twitter of info@uit072.nl. Of deel deze pagina met een vriend of vriendin.