We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ken je Filmhuis Alkmaar al? Het is een van de nieuwste en enthousiastste filmhuizen van Nederland… In de drie moderne filmzalen draaien wekelijks maar liefst 76 vertoningen, met de nieuwste premières! Dus ga, ontdek en ervaar.

Waarom moet je naar Filmhuis Alkmaar?

Het filmhuis aan de Pettemerstraat heeft een heel breed, ijzersterk programma, variërend van goede publieksfilms en interessante documentaires tot sterke arthouse films. De betere films dus, die stof tot nadenken geven, inspireren of gewoon mooi zijn.

En of je nu in zaal 1, 2, of 3 zit, alle drie de filmzalen zijn voorzien van lekkere stoelen met volop beenruimte. Dat betekent comfortabel zitten én relaxt kijken.

Ook fijn: Filmhuis Alkmaar heeft all-in kaartjes. Voor € 13,50 heb je een toegangsbewijs voor de film inclusief een koffie, cappuccino of thee vooraf én een drankje (speciaal bier of wijntje) na afloop.

Filmhuis Alkmaar: Bar

Echte stoelen in de zalen en een prachtige foyer

Filmhuis Alkmaar…
… heeft drie filmzalen met respectievelijk 100, 60 en 40 zitplaatsen, die alle drie voorzien zijn van de laatste techniek op het gebied van beeld en geluid (Dolby ­surround 7.1).

Sinds de verhuizing naar de megabioscoop op Overstad waar ook VUE is gevestigd, stijgen de bezoekersaantallen jaarlijks. Van 50.000 in 2016, naar ruim 80.000 in 2018.

…heeft een gezellige foyer met een originele bar van abstracte, gestapelde filmblikken. Op de muren worden filmfragmenten vertoond en er zijn regelmatig themadagen met live optredens en interessante sprekers.

… wordt naast een vast team gerund door ruim 100 vrijwilligers.

.. ook vrijwilliger worden? Neem contact op met Maxime, onze vrijwilligers coördinator via vrijwilligers@fhalkmaar.nl

… is inmiddels niet meer weg te denken uit Alkmaar Overstad, er is altijd wel iets te doen of te zien.

Filmhuis Alkmaar: Zaal

 


Kaart wordt geladen...