We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse uitagenda zetten we zoals elke maand de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet mag missen deze maand

1. Culinair Plaza

Alkmaar Culinair Plaza draait om genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij Alkmaarse restaurants. De opbrengsten uit dit weekend worden (na aftrek van kosten) uitgekeerd aan diverse goede doelen in de regio.

9 t/m 11 september 2022
 Alkmaar Culinair Plaza is terug en deze dames vertellen je waarom je er bij moet zijn

2. KaasPop Alkmaar

Kaaspop Alkmaar 2022

KaasPop Alkmaar is terug! Een keur aan artiesten, waaronder Racoon en Son Mieux, zullen er in een circustent op 17 september één groot feest van maken! Voldoende barren en diverse foodtrucks zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Zaterdag 17 september
Meer info

3. Laatste maand Stoked Beachbar

Stoked Beachbar

Na een heerlijke zomer is het deze maand jouw laatste kans om een bezoekje te brengen aan Stoked Beachbar in Bergen aan Zee! Naast de eigen lekkere biertjes hebben ze ook de hele maand september optredens en exposities. De moeite waard om op de fiets te stappen naar het strand!

Hele maand
Meer info

4. Bluesweekend Alkmaar

sax blues jazz

Alkmaar Blues Express is het grootste Blues evenement van Nederland! Het 3-daagse Bluesfestival vindt dit jaar voor de 10e keer plaats, op verschillende podia verspreid door de Alkmaarse binnenstad.

23, 24, 25 september
Meer info…

5. Bowie in film

David Bowie: Moonage Daydream

Vanaf 15 september draait Moonage Daydream op het grote scherm. Een genot voor oog & oor en een must-see voor Bowie-fans! Filmhuis Alkmaar vertoont ter gelegenheid van de release nog 4 klassiekers waarin Bowie schittert: The Man Who Fell to Earth, The Hunger, Merry Christmas, Mr. Lawrence en Labyrinth

Vanaf 15 september
Meer info

Bonustip: 3× hardlopers in het theater in Alkmaar

Hardlopers Theater Seizoen 2022-2023 Alkmaar

Het nieuwe theaterseizoen van Theater De Vest gaat weer van start! Voor deze 3 best sellers zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Meer info

Extra