We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  15:00 - 23:59

festival, heerhugowaard

Quintino, Brennan Heart, Broederliefde, Chuckie en Afro Bros op Luna Beach Festival 2024

Nieuw in 072: op 27 juli vindt de eerste editie van Luna Beach Festival plaats. Op Strand van Luna zullen 5.000 feestgangers samenkomen om te dansen en feesten bij optredens van onder andere Broederliefde, Quintino, Chucky en DJ Jean.

De Nederlandse hardstyle grootheid Brennan Heart zal de dag knallend afsluiten op de Mainstage. Dat doen Afro Bros op de Barcode X FG Live Stage.

Twee stages, foodtrucks en cocktails

Strand van Luna wordt omgetoverd tot een festivalterrein. Twee mega stages, diverse foodtrucks en een zomerse cocktailbar zijn de ingrediënten voor een topdag. De fantastische line up doet de rest.

Urban beats op de Barcode X FG Live Stage

De grootste urban artiesten van Nederland komen langs op 27 juli. Hiphop, Nederlandstalige rap en R&B. Onder andere Johnnie 500, Diaz & Bruno en Team Rush Hour, hiphop helden zoals de broers Adje, Hef en Crooks van Boyz In De Hood, Kleine John en Chavanté en Broederliefde zullen Heerhugowaard laten trillen. De vrolijke vrienden van Afro Bros sluiten de stage af en maken het feest compleet.

Superprogramma op de Mainstage

De Mainstage barst uit zijn voegen met de allerbeste EDM, dance en hardstyle. De dag begint swingend met D-Rashid, waarna de Prins Floris van Oranje (FvO) op de stage zal klimmen voor een koninklijk optreden! Via Yung Felix komen we terecht bij twee legendes, DJ Jean en Chuckie.

De dag wordt vervolgd met een unieke show van de “one and only” Quintino waarna Brennan Heart de dag in stijl en knallend zal afsluiten met veel vuurwerk.

Friendship Forever @ FG Live

De organisatie is in handen van onder anderen Fred Grifhorst en Dennis Luken. Fred heeft al jaren de wens om een echt vrienden van FG Live gevoel te creëren en heeft daarom al zijn bevriende artiesten uitgenodigd om te komen optreden bij Luna Beach.

Fred: “Supertof dat al onze vrienden naar Luna Beach willen komen om er een speciale, onvergetelijke dag van te maken. Dit vriendengevoel willen we uitstralen in alles wat we doen, zowel voor bezoekers als voor de artiesten die komen optreden”.

Meer over Luna Beach Festival

Luna Beach Festival

Het festival vindt plaats op zaterdag 27 juli 2024. Tickets zijn te koop vanaf 32,50 euro vanaf donderdag 25 april 19.00 uur via de website www.LBFestival.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement.

Locatie: Strand van Luna, Heerhugowaard
Terrein open: 14.30 uur, start programma : 15.00 uur
🔞 Leeftijd : 18 plus
Tickets (excl servicekosten):

  • Early Bird Ticket € 32,50
  • Regulier Ticket € 37,50
  • Late Bird Ticket € 42,50

Kaart wordt geladen...