We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het oudste stadspark van Nederland komen cultuur en natuur samen. Cultuurpark de Hout organiseert in de zomer op zondagmiddagen culturele evenementen in stadspark de Alkmaarder Hout voor een breed publiek. Toegang is gratis.

Naast muziek kunnen bezoekers ook genieten van beeldende kunst, theater en kleinkunst. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Publiekstrekkers als de Ierse middag, het Jazz festival en Vrienden van de Hout live trekken een paar duizend bezoekers. Ook derden maken gebruik van de prachtige locatie rondom de monumentale muzieknis. Zoals het 5 mei comité, organisator van het Alkmaarse Bevrijdingsfestival en Zomerzotheid van Rotary de Waag.

De kleinschaligheid maakt dat het prettig toeven is voor de bezoekers, die neerstrijken op het grasveld. Ook artiesten komen graag op de prachtige locatie met een relaxte ambiance. Kom gezelligheid en cultuur proeven in het oudste stadspark van Nederland!

Stichting Cultuurpark de Hout

Stichting Cultuurpark de Hout is een vrijwilligersorganisatie. Activiteiten worden mogelijk gemaakt door jaarlijkse subsidie van de gemeente Alkmaar, incidentele fondsen, sponsoring en donateurs (Vrienden van de Hout). Zowel het bestuur als de mensen in diverse werkgroepen als op het evenement zelf bestaan uit een grote groep van enthousiaste vrijwilligers.

Ben je begaan met Cultuurpark de Hout, bezoek je regelmatig onze evenementen en geniet je van de festiviteiten? Wil je dat dit zo blijft? Steun de stichting en word Vriend van de Hout.


Kaart wordt geladen...