We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ons team

UIT072 is een cityblog van Alkmaarders, voor Alkmaarders. Gastbloggers zijn altijd welkom, maar de harde kern wordt gevormd door onderstaande kanjers uit Alkmaar. Ook meedoen? We zoeken altijd enthousiaste teamgenoten!

Andere vragen? Neem gerust contact op.

Niels

Niels

Eindbaas

Oprichter van UIT072.nl. Online Marketing expert, woont en leeft in het centrum van Alkmaar. Drinkt: wijn en bier. Eet: alles van sushi tot steak. Luistert: 90's Britpop.

Vincent

Vincent

Redacteur

Enfant terrible. Weet elke ervaring te vertalen in een aantrekkelijke tekst. Drinkt: veel, vaak en veelzijdig. Eet: foie gras en hamburgers. Luistert: Céline Dion en soms andere muziek.

Manouck

Manouck

Projectmanagement
Matthijs

Matthijs

Vormgever

Plaatjesmaker en schrijft af toe een paar regels. Drinkt: Malt Whisky, espresso, bier en wijn. Eet: Italiaans. Luistert: niet altijd even goed.

Martijn

Redacteur

Recovering software developer, nu zelfstandig organisatieadviseur. Struint het liefst door mooie oude steden op zoek naar een knus plekje om met een goeie kop koffie te werken aan nieuwe ideeën.

Mitchel

Mitchel

Tech

Front-end developer bij een internetbureau. Luistert naar elektronische muziek van tussen de 120 en 155 bpm. Drinkt het liefst een glas vodka, draagt soms een pet en is gek op spareribs.

Ellen

Redacteur
Esther

Esther

Redacteur

Ik ben een geboren Alkmaarse, opgegroeid in Bergen en nu alweer ruim 10 jaar wonend in Alkmaar. Gek op buiten en lezen. Altijd in voor een filmhuis film. Ik kan genieten van lekker koken, maar vooral ook van lekker eten. Ik schrijf voor UIT072 omdat ik dan bovenop de nieuwste leuke en lekkere adresjes zit.

Robert

Robert

Fotograaf