We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

5× Hotspots om 🇳🇱-🇨🇿 (EK Voetbal) te kijken in Alkmaar

Misschien is het maar 1 wedstrijd, of hopelijk nog 4, maar we mogen weer voetbal kijken buitenshuis! Op naar de kroeg, het buurthuis of het restaurant. Wij hebben 5 tips om het EK te kijken in Alkmaar.

Voetbaltas met koude biertjes

Bij De Kleine Brouwerij hebben ze wat leuks bedacht: midden in de Koorstraat wordt een beamer geplaatst, waardoor je vanaf het terras of een picknick kleedje de wedstrijd volgt. Nog leuker: scoor een voetbaltasje met 5 koude speciaalbiertjes voor maar € 20!

Waar: Kleine Brouwerij, Koorstraat
Voetbal tas scoren: kleinebrouwerij.nl
Lees ook: De beste hotspots voor bier in Alkmaar

Terrasfalt presenteert: EK

Terras Hal25Haal al je oranje pruiken, voetbalshirts, onesies en boxers tevoorschijn, NEDERLAND voetbalt aanstaande zondag op het EK! Kijk met z’n allen voetbal bij HAL 25 op het GROTE scherm in het binnencafé. Bestel feestelijk biobier en vegabitterballen en proost op onze hopelijke overwinning!

Waar: HAL 25, Overstad
Meer info: Facebook Event

Turfmarkt haakt in [VOL]

Turfmarkt haakt in op het EK! A.s. zondag vanaf 18.00 uur live op groot scherm Nederland – Tsjechië. De kleintjes in de kinderhoek en papa & mama aan een ijskoud glas bier.

Waar: Turfmarkt, Schelphoek
Reserveren: UITVERKOCHT
Lees ook: Restaurant Turfmarkt – nieuwe aanwinst op bekende plek

Saté en onbeperkt bier bij Bruintje [VOL]

Bij Café Bruintje ben je voor 4 tientjes helemaal onder de pannen. Vanaf 16:00 uur tot 20:00 kun je aanschuiven voor saté en onbeperkt drinken. Oja, en natuurlijk de wedstrijd op groot scherm.

Waar: Café Bruintje, Ritsevoort
Reserveren: UITVERKOCHT
Kijk ook: Bartender Joost van Café Bruintje: “Van de vuilnisman tot aan de advocaat”

Groot scherm aan de Noorderkade

Er zijn veel kroegen en restaurants met groot scherm, maar het nieuwste restaurant van Alkmaar verdient het om even extra uitgelicht te worden. Bij The Blue Zone kun je genieten van lekker eten uit de 5 Blue Zones (binnenkort meer daarover) én de wedstrijd kijken op groot scherm.

Waar: The Blue Zone, Overstad
Reserveren: thebluezonerestaurant.nl

Extra tips

Bovenstaande tips zijn ongetwijfeld snel vol. Wil je toch nog ergens kijken? Dan raden we aan om even een rondje te doen langs de twee belangrijkste uitgaansgebieden van Alkmaar:

Platte Stenenbrug

Ons favoriete café om sport te kijken blijft Gunnery’s Irish Pub. Maar ook de buren hebben met de belangrijker voetbalwedstrijden altijd scherm(en) aanstaan. Check De PilarenCafé StapperCafé de Amstel, of ga lekker wat eten voor of na de wedstrijd bij Café De Koning of ’t Kantoor.

Hotspots op de Platte Stenenbrug

Waagplein

Het bekendste plein van Alkmaar heeft ook het grootste aanbod aan horeca. Sowieso zenden ze bij Café ’t Hartje zowel F1 als voetbal binnen én buiten op tv en groot scherm uit. Maar denk ook aan De WaagCafé Jong BelegenCafé Castel of bijvoorbeeld Proeflokaal de Boom vlak aan het plein.

Hotspots op het Waagplein