We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sinds 2008 geeft Ruben Hoeke gitaarworkshops voor beginnende en gevorderde gitaristen. De tiendelige serie wordt afgesloten met spetterende presentaties voor publiek. Op 8 februari begint een nieuwe serie gitaarworkshops in de Taverne (Bergen) en… jij kan een plek winnen!

Ruben Hoekes gitaarworkshop

Ruben HoekeGitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Ruben begon op veertienjarige leeftijd met gitaarspelen en heeft sindsdien met vele nationale en internationale muzikanten samengewerkt. Sinds 2004 koerst hij met de Ruben Hoeke Band zijn eigen weg.

In 2008 wordt hij door zijn Nederlandse collega muzikanten verkozen tot ‘Nederlands Beste Gitarist’. In maart 2014 kiezen lezers van het toonaangevende blad ‘De Gitarist’ hem als ‘Beste Blues-Rock Gitarist Benelux’. In 2015 ontvangt hij een ‘Dutch Blues Award‘.

Zijn visie is duidelijk: “Handen uit de mouwen, zo min mogelijk theorie en in betrekkelijk korte tijd zo goed mogelijk gitaar leren spelen.” Na tien workshopavonden volgt die extra zet: Het podium op.

“Leren doseren, dynamisch spelen, je horizon verbreden. En dan als finale optreden voor een volle zaal met een vette rockband. Hoe mooi is dat?”

De workshops worden opgedeeld in twee of drie groepen, te weten een beginnersgroep, een tussengroep en een gevorderden groep. Tijdens de lessen wordt er gespeeld op een, zelf mee te brengen, akoestische gitaar. De presentatie is op elektrisch versterkte gitaar. Tijdens de optredens worden de cursisten door de Ruben Hoeke Band ondersteund.

Workshops ma 19:30 – 21:45

Optreden: Zondag 10 april, 17:00

Maak kans op een workshop twv € 250

Je kunt je nu aanmelden voor de workshops van dit voorjaar. Maar nog mooier: we geven je ook een kans om deze geniale serie workshops te winnen!

Beste gitaristen van de wereld

Wat moet je doen? Heel simpel: laat weten wat jij de beste gitarist aller tijden vindt. Onder de deelnemers verloten we 1 workshop. De winnaar maken we 5 februari bekend.

Update: we hebben een winnaar! Leona wint (dankzij moeder Corry) een felbegeerd plekje in de nieuwe serie workshops. Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Er zijn nog enkele plekken voor de workshop die maandag begint. Meld je nu aan!

Reageer en maak kans op 2 gratis kaarten