We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
-ZBj-vo7kdE

Aanstaande woensdag begint Karavaan Festival: 12 dagen locatietheater op bijzondere plekken in regio Groot Alkmaar. Wij mogen 2 kaarten weggeven, maar daar moet je wel wat voor doen…

Karavaan komt weer naar je toe deze maand! Een bruisend festivalhart in V&D Alkmaar, maar ook voorstellingen, muziek en exposities in en op polders, weilanden, strand en duinen.

Win 2 kaarten voor Karavaan Festival

Drie Zusters

Een van de voorstellingen op Karavaan Festival is Drie Zusters. Een tragikomedie over de zoektocht van een nieuwe generatie naar geluk. Drie Zusters vertelt het verhaal van een groep welvarende mensen die dusdanig uitzien naar het verwachtte geluk in de toekomst, dat ze blind zijn geworden voor de schoonheid van het heden.

Win 2 kaarten!

Wil jij met een vriend of vriendin gratis naar deze voorstelling? Dat kan! Maar daar verwachten we wel wat voor terug: als je de kaarten wint, mag je 26 mei om 19:30 uur naar Drie Zusters in Bergen aan Zee. In ruil daarvoor schrijf je de volgende dag een review over wat je ervan vond, die wij weer op Facebook plaatsen.

Lijkt dat je wat? Reageer dan onderaan deze pagina om kans te maken! 24 25 mei maken we de winnaar bekend.