We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Uniek overnachten in de voormalige gevangenis

The Fallon Hotel Alkmaar opent 1 juni haar deuren. Maar voordat de toeristen in groten getale naar Alkmaar komen heb jij een unieke kans om van 1 t/m 30 juni te komen proefslapen in de voormalige Schutterswei-gevangenis!

The Fallon

Schutterswei, de Alkmaarse gevangenis waar ooit Willem Holleeder, Pistolen Paultje Wilking en Stanley Hillis ‘logeerden’, is de afgelopen maanden grondig verbouwd tot The Fallon. Een prachtig hotel met ruim 100 kamers.

The Fallon Hotel Alkmaar opent 1 juni 2020 haar deuren. Om dat te vieren, hebben ze een gave actie: de hele maand juni kun je voor een speciaal tarief komen proefslapen. Voor € 59,50 per persoon geniet je van een complete overnachting inclusief een 3-gangendiner in restaurant D’arrêt!

Restaurant D’arrêt

Niet alleen het hotel is de moeite waard. Ook het restaurant is veelbelovend. D’arrêt staat namelijk onder leiding van chef Berend Sallows, die zijn sporen heeft verdiend bij o.a. restaurant Herrie van Herman den Blijker, Ciel Bleu in het Okura hotel, Chapeau in Bloemendaal, Vrienden van Jacob in Santpoort en De Bourgondiër in Schagen van Ferry Kenter.

WIN!

De actie in juni kun je eigenlijk al niet laten liggen, maar wij geven je een nóg betere kans. Via de UIT072 Facebookpagina maak je deze week namelijk kans op een GRATIS arrangement voor 2!

Het te winnen arrangement bestaat uit:

  • ​2 nachten in een comfort kamer
  • luxe ontbijt in de moderne ontbijtzaal
  • 3 gangendiner voor 2 in restaurant D’arret

Dat wordt heerlijk slapen én culinair genieten.

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie onder ons Facebookbericht weten met wie jij wel 2 nachten wil doorbrengen in The Fallon. Op zondag 7 juni maken we de gelukkige winnaar(s) bekend.

★ WIN ★ Verlaat de gevangenis zonder te betalen. Maar dan echt! The Fallon Alkmaar is geopend en UIT072.nl mag een…

Geplaatst door UIT072.nl op Zondag 31 mei 2020

Kun je niet wachten? Maak dan gebruik van de speciale actie van The Fallon en reserveer een kamer en diner in juni voor slechts € 59,50 p.p.

Meer over The Fallon

The Fallon Hotel Alkmaar

Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar

Contact

072 762 0752
sheetz.nl/thefallonalkmaar

Kaart wordt geladen...