We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Een mooi moment om je agenda voor de komende maanden te vullen met een paar knallende optredens van vrouwen. Deze 5 powervrouwen komen dit jaar naar Alkmaar!

Podium Victorie heeft dit jaar een aantal fantastische vrouwelijke artiesten staan. Grote namen uit verschillende genres:

1. Night of the Drums: Ladies on stage

Op Internationale Vrouwendag staat de tweede editie van Night of the Drums in het teken van ‘Ladies on stage’. Night of the Drums biedt een gevarieerd programma waarin drums & percussie uit diverse culturen centraal staan.

Meer info en kaarten (vanaf € 17)
8 maart – 17:00

2. Do (Victorie Sunday Sessions)

Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op zondagmiddag in Victorie. Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Do! Deze wonderschone verschijning behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Ze zingt al 18 jaar de sterren van de hemel, is onmisbaar in de Nederlandse muziekscene en op Victorie Sunday Sessions kan je in een intieme sfeer genieten van haar prachtige stem.

Meer info en kaarten (€ 17)
10 maart – 15:45

3. International Beyoncé Day

Oké, ze komt niet zelf naar Alkmaar. Maar Queen Bey verdient natuurlijk haar eigen feestdag. Vrijdag 3 mei vieren we voor het 4e achtereenvolgende jaar International Beyoncé Day, en dit jaar voor het eerst in ALKMAAR. Podium Victorie plaatst Beyoncé een nacht lang op het voetstuk dat haar toekomt.

Meer info en kaarten (vanaf € 10)
3 mei – 23:00

4. Glennis Grace

In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd door de finale te behalen van America’s Got Talent. 2019 is het jaar waarin de Amsterdamse zangeres nog meer van zichzelf laat zien met een nieuwe clubtour, mét eigen band: nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis.

Meer info en kaarten (€ 28)
17 mei – 20:00

5. Sister Sledge

De zussen bestormden de wereldwijde hitlijsten met tophits als ‘We Are Family’, ‘Lost In Music’, ‘He’s the Greatest Dancer’ en ‘All American Girls’ in de jaren zeventig. Sister Sledge verkocht meer dan 15 miljoen platen en heeft meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen. Het baanbrekende album ‘We Are Family’ kwam eind jaren zeventig uit en is door niemand minder dan Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic geproduceerd. Dit was het album dat internationaal de hitlijsten bestormde en zo werden de zussen een wereldwijd begrip.

Meer info en kaarten (€ 48)
21 juni – 20:00

6. Wende (Rooftop Show)

Vorig jaar stond Wende met haar project ‘MENS’ in een uitverkochte grote zaal van Victorie. Ze gaf een indrukwekkende show met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. Nu keert ze terug voor een exclusieve Rooftop Show.

Meer info en kaarten (€ 30,80)
30 augustus – 20:00

7. Kim Wilde

De zangeres Kim Wilde was in de jaren tachtig The Princess of Pop met maar liefst vijftien Top-40-hits, waaronder onverwoestbare klassiekers als Kids In America, Cambodia, Chequered Love en Never Trust A Stranger. De jaren negentig bracht Wilde voornamelijk tuinierend door, maar in 2003 maakte ze samen met de Duitse zangeres Nena een gigantische comeback met de tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime. Wilde treedt nog steeds op en doet dat met onvermoeide kracht en plezier.

Meer info en kaarten (€ 42)
17 november – 20:00

Extra