We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse UITagenda zetten we elke maand de leukste todo’s in Alkmaar overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet wil missen deze augustus in Alkmaar

1. Pro Wrestling Holland

Pro Wrestling Holland bij HAL25Worstelfans staan een traktatie te wachten, want Pro Wrestling Holland (PWH) staat op het punt om op 5 augustus 2023 zijn debuut te maken in de stad. PWH Live belooft een avond te worden vol adrenaline, spektakel en onvoorspelbare actie die iedereen op het puntje van hun stoel zal laten zitten!

5 augustus
HAL25

2. Klim naar het grote raam

Klim naar de Hemel (impressie)Na het succes van Klim naar de Hemel 5 jaar terug kun je nu weer de hoogte in! Klim via de indrukwekkende steiger naar 40 meter hoogte en beleef een onvergetelijk uitzicht over Alkmaar tot je oog in oog staat met Sint Laurens, naamgever van de Grote Kerk en patroon van de stad.

t/m 16 augustus 
Meer info: klimnaarhetgroteraam.nl

3. Zomer op het Plein

Zomer op het PleinZomer op het Plein pakt deze maand lekker door. Tot en met 6 augustus kun je elke vrijdagavond, zaterdag- en zondagmiddag genieten van prachtige concerten en spetterende shows. Deze maand wordt er afgesloten met cabaret en concerten van onder andere Jett Rebel.

4, 5 en 6 augustus
Meer info: zomerophetplein.nl

4. Openluchtbios op het HAL25 terras

Buitenbioscoop HAL25

Filmliefhebbers kunnen genieten van een heerlijke roadmovie-ervaring onder de blote hemel op een prachtige zomeravond. Op het uitnodigende terras van HAL25 kijk je naar topfilms Thelma & LouiseSidewaysNomadland en Stand By Me. Als je wilt kun je zelfs een hapje mee eten.

17 t/m 20 augustus
HAL25

5. Showman’s Fair

Showman's Fair Alkmaar

De vierde editie van Showman’s Fair Alkmaar belooft weer een veelkleurig festival te worden met de Alkmaarderhout als decor. Met grote en kleine theatertenten, lange overdekte tafels en een bar met terras. Verwacht toegankelijke en betaalbare optredens van bekende artiesten en opkomend, jong talent.

25, 26 en 27 augustus
Alkmaarderhout
Meer info: showmansfairalkmaar.nl

Extra

Wil je ons uitnodigen voor jouw event? Neem gerust contact op!