We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Victorie Sunday Sessions presents; Do

  15:00 - 18:00

Muziek, Zondag

Van heerlijke luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op zondagmiddag in Victorie. Geniet in de Sunday Session op 10 maart van de prachtige stem van niemand minder dan Do.

Tijdens de Victorie Sunday Sessions geniet je elk maand van heerlijke luisterjazz tot stomende soul & funk, op de luie zondagmiddag in Victorie. Een vaste huisband bestaande uit Aron Raams (Gare du Nord), Ferry (Gare du Nord), Sven Happel (Wouter Hamel) en Marc Schenk (Gare du Nord) zal in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast. Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en de heerlijkste fingerfood kunt genieten van topmuzikanten.

Do

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Do! Deze wonderschone verschijning behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Ze zingt al 18(!) jaar de sterren van de hemel, is onmisbaar in de Nederlandse muziekscene en op Victorie Sunday Sessions kan je in een intieme sfeer genieten van haar prachtige stem.

Meer info: podiumvictorie.nl
Prijs: € 17,- p.p. online, € 17,50 aan de deur


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.