We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

Op 15 oktober kun je weer een mooie combinatie van nieuwe en oude toprestaurants ontdekken op 1 zondagmiddag.

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Op een gezellige route door Alkmaar krijg je bij 6 restaurants een gerechtje met bijpassende wijn. Met de toegangskaarten en een routebeschrijving van de organisatie loop je met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route.

Wil je een impressie over wat je kan verwachten? Bekijk dan een van onze Amusetour terugblikken. Zelf ervaren? Koop dan snel je kaarten. De afgelopen jaren was de Amusetour Alkmaar namelijk elke keer ruim van tevoren uitverkocht.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 64,50. Daarvoor krijg je dus liefst 6 keer een gerechtje én 6 keer een glas wijn (of een ander drankje)!

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

De deelnemende Alkmaarse restaurants voor de herfsteditie vormen een mooie afwisselende route vol verschillende smaken en stijlen:

Heerlijk NelHeerlijk Nel: collage gerechten

Sinds 2022 maakten Daisy en Eva van Heerlijk Nel een restaurant waar zij zelf graag willen eten – en wij ook! Een menukaart van 1 A4’tje, met zowel voor de vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs leuke keuzes!

 Bistro Heerlijk Nel
Review: Heerlijk Nel 3.0: sharing is caring

De Eendracht in ’t IJkgebouw 🆕
Eendracht in 't IJkgebouw

De Eendracht stelt zich voor als de gezelligste huiskamer in Alkmaar en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. In het mooie Victoriepark proef je klassieke gerechten.

 De Eendracht in ’t IJkgebouw
Review: De Eendracht: toegankelijke kwaliteit

La Locanda

Interieur van La Locanda

De kersverse nieuwe chef wordt gelijk voor de leeuwen gegooid deze Amusetour. Met de hulp van ervaren rot Fernando verrast hij ons deze zondag met ongetwijfeld een heerlijk gerechtje en fijn wijntje.

La Locanda
Review: La Locanda: een pareltje aan de bierkade

Granada

Granada Spaanse Avond

Spaans restaurant Granada zet elke Amusetour een tandje erbij om er een extra mooie middag van te maken. Echte Spaanse pinxtos, heerlijke tapas, oesters en bijpassende wijnen.

 Granada Food & Wine
Review: Ontdek Granada 2.0: op z’n Spaans

Mooij 🆕

Mooij Alkmaar: hoge tafels

In één van de bekendste oude panden van Alkmaar vind je sinds een jaartje nieuwe horeca hotspot Mooij. Een verscheidenheid aan keukens en smaken, verpakt in shared dining gerechtjes in jungle barok stijl.

 Mooij Alkmaar!
Review: Mooij: shared dining in een fijne ambiance

Vito

Wijspijs: toetje @ Vito

Het zesde restaurant is er een die elke editie een uiterst smaakvol gerecht weet te presenteren met de lekkerste Italiaanse wijnen. Waar zal dit sfeervolle restaurant ons deze editie weer mee verrassen?

 Italiaans Restaurant Vito

Meer weten

Kaarten kosten € 64,50 en zijn nu te koop, zolang de voorraad strekt:

Koop nu kaarten

Meer informatie en kaarten bestellen

2022: Wintereditie | Herfsteditie
2021: Wintereditie | Herfsteditie
2020: Wintereditie | Herfsteditie
2019: Wintereditie | Herfsteditie
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015


Kaart wordt geladen...