We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jubileum Pubquiz voor het goede doel

  18:00

pubquiz

Rotary Alkmaar Young Ambitions viert 450 jaar Alkmaar Ontzet met een avond vol plezier voor het goede doel.

Bereid je voor op een bruisende avond vol plezier en uitdagingen ter ere van het 450 jaar ontzet jubileum! Rotary Alkmaar Young Ambitions organiseert op 12 oktober een speciale jubileum pubquiz. Voor deze editie is er gekozen voor een centrum locatie. Het enthousiasme en betrokkenheid van café de Waag, maakte de locatiekeuze direct een stuk gemakkelijker. Deelnemers van de Pubquiz staat een bourgondisch ‘shared dinner’ en een gezellige spelavond te wachten.

Pubquiz voor het goede doel

De jubileum pubquiz staat in het teken van de viering van 450 jaar ontzet, maar heeft ook een nobel doel voor ogen. Rotary Alkmaar Young Ambitions organiseert dit evenement om gezinnen die het financieel moeilijk hebben, een zorgeloze en onvergetelijke dag te bezorgen. Door deel te nemen aan deze gezellige en uitdagende quiz, dragen deelnemers bij aan een prachtige kans voor deze gezinnen om even alle zorgen achter zich te laten.

Project ‘Onvergetelijk Uitje’

Met het project ‘Onvergetelijk Uitje’ wil Rotary Alkmaar Young Ambitions gezinnen ondersteunen die het zich niet kunnen veroorloven om er even tussenuit te gaan. Deze gezinnen hebben vaak te maken met financiële beperkingen, waardoor uitjes en ontspanning buiten hun bereik liggen. Het project heeft als doel om ze een dag vol vreugde en mooie herinneringen te geven, waarbij ze als gezin kunnen genieten van een bijzondere ervaring.

Quiz je mee?

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere jubileum pubquiz. Schrijf je individueel in of stel een team samen van maximaal vijf personen. Meld je snel aan via rotaryalkmaar.nl/pubquiz om verzekerd te zijn van een plek.


Kaart wordt geladen...