We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

De deelnemende restaurant voor de nieuwe Amusetour Alkmaar zijn bekend! Op 12 februari kun je weer een mooie combinatie van nieuwe en oude toprestaurants ontdekken op 1 zondagmiddag.

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Op een gezellige route door Alkmaar krijg je bij 6 restaurants een gerechtje met bijpassende wijn. Met de toegangskaarten en een routebeschrijving van de organisatie loop je met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route.

Wil je een impressie over wat je kan verwachten? Bekijk dan een van onze Amusetour terugblikken. Zelf ervaren? Koop dan snel je kaarten. De afgelopen jaren was de Amusetour Alkmaar namelijk elke keer ruim van tevoren uitverkocht.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 64,50. Dat is dus voor 6 keer een gerechtje én een drankje!

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Check snel de deelnemende Alkmaarse restaurants en onze reviews daarvan:

FnidsenWijn Bistro Bar 't Fnidsen

Bij Restaurant en Wijn Bistro Bar ’t Fnidsen is het sinds 2018 genieten van de moderne Nederlands-Franse keuken. Het restaurant serveert verfijnde gerechten met een hoofdrol voor dagverse en seizoensgebonden producten.

’t Fnidsen
Review: Wijn Bistro Bar ’t Fnidsen: flexibel tafelen en borrelen

Til 38Wijn Bistro Bar 't Fnidsen

Til 38 was vorig jaar zowel in de wintereditie (langzaam gegaarde shortrib met zuurkoolschuim) als de herfsteditie (eendenborst gerookt op hooi met pompoen, bundelzwam, hazelnoot) een favoriet. Benieuwd wat er dit jaar op tafel komt!

Til 38
Review: Til38: De moeite waard om te delen

Neder

Neder Alkmaar: FB Header

Neder is een van de meest besproken restaurants van Alkmaar van het afgelopen jaar. Met puur lokale ingrediënten en wijnen zetten ze elk seizoen een uniek menu op de kaart. Laat je verrassen!

Neder
Review: Neder zet de nieuw-Nederlandse keuken op de kaart

Granada

Granada Spaanse Avond

Spaans restaurant Granada zet elke Amusetour een tandje erbij om er een extra mooie middag van te maken. Echte Spaanse pinxtos, heerlijke tapas, oesters en bijpassende wijnen.

 Granada Food & Wine
Review: Ontdek Granada 2.0: op z’n Spaans

De Kleine WaarheidGlobebar bij de Kleine Waarheid

De Kleine Waarheid is een grand café, verscholen in de binnenstad van Alkmaar. Klassieke gerechten in een eclectisch interieur. Knus en vertrouwd.

Grand Café de Kleine Waarheid
Review: De Kleine Waarheid: verrassend herkenbaar

VitoPiadina Porchetta (Amusetour @ Vito)

Het zesde restaurant is er een die elke editie een uiterst smaakvol gerecht weet te presenteren met de lekkerste Italiaanse wijnen. Bellissimo!

 Italiaans Restaurant Vito

Meer weten

Kaarten kosten € 64,50 en zijn nu te koop, zolang de voorraad strekt:

Koop nu kaarten

Meer informatie en kaarten bestellen

2022: Wintereditie | Herfsteditie
2021: Wintereditie | Herfsteditie
2020: Wintereditie | Herfsteditie
2019: Wintereditie | Herfsteditie
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015


Kaart wordt geladen...