We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vriendenbock 2018 in de Grote Kerk

  16:00 - 23:00

bierfestival, bockbier, Grote Kerk

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 worden Vriendenbock-glazen weer gevult met herfstig gerstenat. Geniet tijdens de vierde editie van Vriendenbock van 45 verschillende bockbiertjes, heerlijke hapjes, muziek en heel veel gezelligheid.

Na drie eerdere succesvolle edities wordt Vriendenbock wederom in de Grote Sint Laurenskerk georganiseerd. Het evenement geeft een knipoog naar het verleden – want vroeger  werd bier ook gewoon in de kerk gedronken!

 

vriendenbock grote kerkDe bockbiertjes worden getapt door enthousiaste Alkmaarse horeca-ondernemers. Tijdens deze vierde editie zijn er 45 verschillende bockbieren van de tap! Daarnaast verzorgen twee Alkmaarse restaurateurs verschillende hapjes en gerechten die zijn bereid met bockbier. Een waar feest!

vriendenbock2Deelnemers:

Bijdrage aan restauraties

Het initiatief van Vriendenbock ligt bij de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, een stichting die zich inzet om gelden bijeen te brengen om restauraties mogelijk te maken en verbeteringen aan te brengen aan het monument. Deze Vriendenstichting organiseert samen met Proeflokaal de Boom het evenement Vriendenbock, waaraan Alkmaarse horeca ondernemers hun bijdrage leveren.

Meer info

tickets: 22,- p.p
info en kaartverkoop


Kaart wordt geladen...