We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zomer in de Mare 2019

  13:00 - 16:30

festival, theater, ZOHP

Zomer in De Mare komt opnieuw naar De Rekerhout (aan het Thijssepad). TAQA Theater de Vest komt lekker buitenspelen en heeft een prachtig gratis zomerprogramma voor jong en oud. 

Zomer in De Mare

Vanaf zaterdag 1 juni kun je vier weekenden terecht in De Rekerhout om te genieten van straattheater, avontuurlijke voorstellingen en verschillende doe- en beleefactiviteiten. Op de zaterdagavonden laat je je vermaken door internationaal straattheater en op de zondagmiddagen kun je verspreid over het festivalterrein genieten van mooie theateracts voor de hele familie.

Iedereen is welkom om tussen 13.00 en 16.30 uur gezellig te picknicken. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en samen bewonderen ze allerlei korte straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties.

Op ‘AvondTuur’ in de Rekerhout

Terug dit jaar zijn de ‘AvondTuren’ op de zaterdagavonden. Iedereen vanaf 8 jaar is uitgenodigd om gezellig samen soep te eten aan lange tafels met als toetje een bijzondere en/of spannende gratis voorstelling! De catering wordt verzorgd door VERS, dus dat zit wel goed.

Zomer in de Mare

Bekijk het volledige programma op zomerophetplein.nl. Toegang is gratis.


Kaart wordt geladen...