We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

KOEL310

KOEL310 (voorheen LIFE 072) is dé plek in Alkmaar waar cultuur in de breedste zin van het woord centraal staat. Een broeinest waar kunstenaars, artiesten, ontwerpers, technici en andere grondleggers met een creatief hart in een culturele, educatieve en sociale omgeving nieuwe meesterstukken, ontwerpen en producten kunnen verwezenlijken.

KOEL310 is een duurzame broedplaats waar culturele evenementen worden georganiseerd. Kunstenaars en startende ondernemers huren er werkruimte en ontplooien nieuwe initiatieven waarbij creativiteit gecombineerd wordt met ondernemerschap.

In de grote zalen, het voorcafe en de expositieruimtes wordt doorlopend geprogrammeerd. KOEL310 is er voor iedereen en is altijd op zoek naar nieuwe ideeën.

KOEL310 biedt als unieke evenementenlocatie van meer dan 10.000 m² uitgebreide mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst in een van onze zalen en ruimtes.

Hoe kom je er? Makkelijk! Vanaf de A9 richting Heerhugowaard aanhouden en bij de afslag Overdie er af. Ga linksaf onder de rondweg door en bij de rotonde 3 kwart. Aan de linkerkant is het, rij er voorbij en neem de eerste links (Looreinenlaan) om te parkeren.

Officiële website


Kaart wordt geladen...