We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Festival KUUB

  12:00 - 21:00

cultuur, festival

Zaterdag 15 juni neemt enthousiast en aanstormend cultureel talent uit de regio je mee tijdens Festival KUUB op het Canadaplein.

Festival KUUB bestaat vijf jaar en biedt ruimte aan de amateur. Cultuurmakers en -beoefenaars op het Canadaplein en in de omliggende culturele instellingen laten hier zien wat ze in huis hebben. Het festival biedt een podium voor expressie, groei en inspiratie. KUUB is naar eigen zeggen kunst in de ruimste zin. Met 1000 cultuurbeoefenaars, 8 podia, 20 workshops en 50 podiumacts kan je hier wel een dagje rondbrengen.

KUUB breekt door met bewegende ‘kunstmuren’, buitengewoon goede live muziekvibes, een heus storytelling circuit en volop ruimte om je uit te leven! Het exacte programma is nog niet bekend, maar verwacht daarnaast theater, dans, expressie, creatieve workshops en eigentijdse kunstexposities. Voor de innerlijke mens wordt vast en zeker gezorgd door fijne foodtrucks.

Meer info? festivalkuub.nl
Prijs: Toegang is gratis

Psst: ga je liever – cultuurbarbaar als je bent – helemaal los op de zomerse beats van een dancefestival: Devotion Outdoor festival vindt vandaag ook plaats.


Kaart wordt geladen...