We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 23:00

Bergen, festival, speciaalbier

Woodlands, het meest artistieke en relaxte festival in Bergen is dit jaar terug met een nieuwe opzet! Samenwerkingen met Podium Victorie en Koel 310, een wijnplein en biertuin en veel verschillende stages. Dit wil je niet missen!

Adult Saturday & Family Sunday

Dit jaar start Woodlands op zaterdag 1 juni met een knallend 18+ feestje. De organisatie belooft een rauw randje met een techno area, urban & eclectic stage, hip-hop, swingbeat, drum ’n base, Woodstock69 en de Silent Disco. Je kunt je laven aan heerlijke biertjes in de Speciaalbiertuin of aan de wijn in de wijnbar (nieuw!).

Zondag staat geheel in het teken van relaxen met de familie. Voor de kids zijn er luchtkastelen, kids-area, knutselhoek, akoestische muziek en kindertheater. Net als vorige jaren is de toegang op zondag gratis!

Woodlands Festival is een festival dat dicht bij de natuur staat en artistieke creativiteit en vrijheid stimuleert. Met hulp van honderden toegewijde vrijwilligers en bezoekers die ‘Woody’s voor het leven’ zijn is het festival inmiddels niet meer weg te denken uit 072.

Woodlands Festival 2018 | Sfeerimpressie

Hier een kleine sfeerimpressie van de Woodlands Sunday Chill 2018. De achtste editie van Woodlands Festival zit er op! Shout out naar Hans Vrenegoor voor de schitterende beelden en natuurlijk naar alle harde werkers die deze editie mogelijk gemaakt hebben!Wij hebben genoten, tot volgend jaar!

Geplaatst door WOODLANDS FESTIVAL op Zondag 3 juni 2018

Win kaarten

Op de Facebookpagina van UIT072 geven we deze week 2×2 vrijkaarten voor Woodlands Festival 2019 weg. Doe snel mee!

https://www.facebook.com/uit072/posts/2045805308862481

Extra informatie

  • Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen aan de Oudtburghweg. Bereikbaar met fiets, auto of Woodlands pendelbus van/naar Alkmaar CS.
  • Op zaterdag staan de poorten wagenwijd open van 11:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.
  • Tickets voor de 18+ zaterdag kosten € 18,50 voor Early Bird kaarten en koop je online