We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De zomer vordert gestaag, we zijn alweer in juli! Ook deze maand hebben wij de leukste tips voor jou uitgezocht.

1. Houtpop 2017

Cultuurpark de Hout (5 mei)Een zomers festival in het mooie Cultuurpark de Hout waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Zet zondag 2 juli in je agenda! Naast het luisteren naar muziek kun je je vergapen aan een kunsttentoonstelling.

2. Groove on the Roof

Groove On The Roof2 juli is de eerste zondag van de maand en dat betekent dat de fijne huisband weer even lekker komt grooven in de Stadskantine: Groove On The Roof!

3. Heel Alkmaar Kookt!

Header-Heel-Alkmaar-KooktAlle sociale eetinitiatieven van de stad komen hier bij elkaar om voor en met de stad te koken. Naast lekker en betaalbaar eten is er muziek en entertainment. Zet 9 juli alvast in je agenda!

4. World Press Photo

World Press Photo 2017De bekende jaarlijkse tentoonstelling van de winnaars van de World Press Photo kom dit jaar voor het eerst naar Alkmaar. Indrukwekkend, rauw, mooi en prikkelend. Vanaf 14 juli te zien in de Grote Kerk. De foto’s zullen vijf weken te zien zijn, dus zorg dat je er heen gaat!

5. All You Can Picknick Festival

All You Can PicknickKom je zaterdag 15 juli ook picknicken voor een heel goed doel bij Hal25 in Alkmaar? Het wordt een supergezellige middag met goedgevulde picknickmanden, muziek van over de hele wereld, theater, kinderactiviteiten, prachtige foto’s en nog veel meer!

6. Plein aan Zee

Plein aan Zee is een nieuw culinair visfestival op het Waagplein in Alkmaar. Hier kun je genieten van van goed bereide vis, lekkere wijnen, heerlijke biertjes en overige drankjes. Als jij een liefhebber van vis bent dan weet jij waar je 16 juli moet zijn.

7. Wereldmuziekfestival

Muziek uit alle windhoeken: je hoort het bij het Wereldmuziekfestival in Cultuurpark de Hout. Laat je 16 juli onderdompelen in allerlei andere muzikale culturen.

8. Summer of love [Zomer op het Plein]

Een prachtige en unieke muzikale middag met een aantal geweldige gastzangers, die hits uit het jaar 1967 ten gehore brengen. Onder andere Janne Schra, Frank Lammers en Tim Knol zullen aanwezig zijn. Ben jij er ook, 16 juli op het Canadaplein?

9. Alkmaar SMULT 2017: summer edition

Deze zomer komen de foodtrucks terug naar Alkmaar! Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli worden de Noorderkade en het Ringersplein weer bezet door foodtrucks, markt en muziek voor het gratis foodtruckfestival Alkmaar SMULT!

10. Alkmaar aan Zee

Alkmaar aan Zee belooft een waar spektakel te worden voor de kids die deze zomervakantie niet op vakantie gaan. In HAL25 is er tijdens Alkmaar een Zee 2017 tussen 24 en 28 juli genoeg te doen!

Gratis UIT072 Account

[wordpress_social_login]

Populair in Alkmaar

Heb je dit al gelezen?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Maar heb je deze populaire artikelen van afgelopen maand al gelezen?

1. Top 5 lekkerste taartjes

Cheesecake bij Restaurant Fabers, Alkmaar
Waar vindt jij de lekkerste taartjes in Alkmaar? Check onze top 5!

2. Platform UIT072

UIT072 Forums
Heb jij al een eigen profiel op UIT072? Ja? Top! Nee? Doen!

3. Zomer op het Plein 2017

Tips Zomer op het Plein 2017
Deze zomer staan er weer genoeg gave acts op het Canadaplein.

Extra