Hele dag

kids, kinderen, vakantie

Alkmaar aan Zee belooft een waar spektakel te worden voor de kids die deze zomervakantie niet op vakantie gaan. In HAL25 is er tijdens Alkmaar een Zee 2017 genoeg te doen!

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Dat maakt dan gelukkig niet uit, want je kunt mee naar Alkmaar Aan Zee! Hier bouw jij je eigen vakantieparadijs, midden in de stad. Er is nog niks, we gaan alles zelf bedenken en maken.

‘Wil jij een strand? Dan gaan we dat maken. Hoe krijgen we een dak boven ons hoofd? Wat gaan we eten en drinken? En horen film en muziek thuis in jouw vakantieparadijs? Ook dat kan! Natuurlijk gaan we ook eigen energie opwekken, want er is nog helemaal niets.

Alkmaar aan Zee 2017

Op dit moment is er nog niet veel bekend, maar als het programma er net als vorig jaar uitziet dan belooft het een leuke vakantie in eigen stad worden.

Gelukkig lopen er kunstenaars en docenten rond die mee gaan helpen. Alkmaar Aan Zee duurt vijf dagen. Als je meedoet dan kom je de hele week. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Op vrijdag laten we het vakantieparadijs zien aan jouw familie, vriendjes, en iedereen die het eindresultaat wil komen bewonderen.”


Kaart wordt geladen...