We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 23:00

foodfestival, vis

Ben jij een vis liefhebber en houd je van een festival sfeer? Ga dan zondag 16 juli naar ‘Plein aan Zee’, hét culinaire visfestival van Alkmaar!

Plein aan Zee

Bij de Visbanken vond voorheen het gezellig visfestival ‘Alkmaar aan Zee’ plaats. Met ‘Plein aan Zee’ wil de Stichting Evenementen Waagplein dit evenement nieuw leven inblazen.

Je kunt hier genieten van heerlijk bereide vis en lekkere drankjes met een relaxed muziekje. Kinderen zijn ook welkom. Zij kunnen zich volop vermaken op het Kidsplein onder leiding van de kanjers van de JOL Bergerhof.

Een maatschappelijke bijdrage leveren vindt Plein aan Zee heel belangrijk. Door ‘De Zonnebloem’ zijn ouderen uit Alkmaar uitgenodigd om de eerste uurtjes van het visfestival bij te wonen. Zij worden ontvangen met een heerlijk visgerechtje, een drankje en uiteraard met een muzikale omlijsting.

Plein aan Zee is voor jong en oud en moet een gezellige ongedwongen sfeer uitstralen.

 

Extra informatie

  • Het eetgedeelte sluit om 21.00 uur
  • Entree is gratis

Meer foodfestivals in Alkmaar

Foodfestivals in AlkmaarAlle foodfestivals in Alkmaar

Hip, gezellig en lekker: UIT072 heeft het overzicht van alle foodfestivals in Alkmaar van deze zomer!


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.