We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is weer Zomer op het Plein! Douwe Bob, Janne Schra, Frank Lammers, Tim Knol, Anne Soldaat, Yorick van Norden, Ruben Hein, Mario Batkovic en Blaudzun. Allemaal komen ze naar Alkmaar deze zomer!

Zomer op het Plein betekent 8 weekenden lang gratis optredens op het Canadaplein in Alkmaar en 4 zondagmiddagen in juni in De Mare (Rekerhout).

Alkmaars Cityblog UIT072 helpt jou een keuze te maken uit het gevarieerde programma. Dit zijn onze 7 aanraders voor Zomer op het Plein 2017:

1. The Kik

De Rotterdamse band The Kik is al jarenlang de bekendste Nederlandstalige bietband ter wereld. Hun muziek lijkt op die van merseybeatbands uit de jaren zestig.

Nederpop | 60’s
18 juni: Bekijk event

2. Paul de Munnik

Paul de Munnik stond dit seizoen voor het eerst solo in de theaters met de voorstelling ‘Nieuw’. Vanavond neemt hij het publiek mee naar de polder, waar hij geboren is en zijn inspiratie op deed.

Nederpop | Cabarock
24 juni: Bekijk event

3. Talentstage met Douwe Bob

De studenten van het Conservatorium Haarlem staan deze middag op het podium. In ensembles treden zij op. Zanger Douwe Bob heeft voor het slotoptreden uit alle studenten van de opleiding zijn eigen begeleidingsband geselecteerd. Samen verzorgen zij een spetterend optreden.

Pop | Studenten
25 juni: Bekijk event

4. Summer of Love

Een prachtige en unieke muzikale middag met o.a. Janne Schra, Frank Lammers, Tim Knol, Anne Soldaat en Yorick van Norden die hits uit het jaar 1967 ten gehore brengen.

Covers | 60’s
16 juli: Bekijk event

5. Ruben Hein

Zanger en pianist Ruben Hein heeft een jazzopleiding maar mengt diverse stijlen met elkaar. Hij stond op het North Sea Jazz en Noorderslag en werd genomineerd voor 2 3FM Awards en de Edison Publieksprijs.

Jazz | Piano
22 juli: Bekijk event

6. Mario Batkovic

Accordeonmuziek op de grenzen van pop, minimal music, filmmuziek en hedendaagse muziek. Batkovic kan zijn accordeon laten donderen én zo intiem spelen dat het lijkt of hij jou als luisteraar persoonlijk wil verleiden.

Balkanpop | Accordeon
5 augustus: Bekijk event

7. Blaudzun

Heb je het succesvolle optreden van Blaudzun in Podium Victorie gemist? Op 6 augustus krijg je een herkansing op het Canadaplein!

Singer-songwriter | Indie
6 augustus: Bekijk event

Gratis UIT072 Account