We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Donderdag 31 oktober is het Halloween, maar in Alkmaar barst het griezelfeest de week ervoor al helemaal los. Verkleed als zombie, heks, vampier of je afzichtelijke zelf kan jij je lol op met deze Halloweenfeestjes!

De engste en bloedstollendste feestjes voor Halloween

🎃De Koning presents: Halloween Party 🎃

Op donderdag 24 oktober al beginnen met griezelen? De Koning op de Platte Stenenbrug trap Halloween dit jaar af met de Halloween Party in hun eigen spookslot.

🧟‍♂Vunzige Deuntjes Halloween Special 🧟‍♂

Op vrijdag 25 oktober zijn de Vunzige Deuntjes terug in de Victorie met een extra speciale Halloween editie! Verwacht huiveringwekkende decors en kostuums, vampieren, bloed, pompoenen en nog veel meer griezeligs! [UITVERKOCHT]

💀Sammy’s Halloween Party in Koel310💀

Sammys Halloween 2019

Er zijn van die feestje waar je nooit meer van thuis komt. Sammy’s Halloween is zo’n feestje! 26 oktober zit Koel310 weer vol met feestende weerwolven, vampieren, heksen en meer lelijkst

 

🧛‍♂ Losjes Halloween Editie, Mojo’s 🧛‍♂

Urban en R&B lovers, dansen en griezelen op 26 oktober in Mojo’s tijdens een speciale Halloween Editie van Losjes!

👹 VUE Horror Night 👹

VUE horror night 2019Wat is er beter dan een gruwelijk enge film vlak voor Halloween? Juist! Twee gruwelijk enge films! Tijdens de VUE Horror Night op 26 oktober kijk je op één angstaanjagende avondje twee bloedstollende films!

🍀 Halloween bij Gunnery’s en Aloha 🌴

Gunnerys-Aloha-Halloween2019Gunnery’s en Aloha vieren Halloween dit jaar samen! De engste Leprechauns en griezeligste Hoeladansers kom je vrijdag 1 november tegen op het grootste Halloweenfeestje van de Platte Stenenbrug.

👻 Kooltuintje Halloween Party 👻

Kooltuintje Halloween 2019Al 10 jaar viert ’t Kooltuintje Halloween. Dit jaar zelfs twee dagen achter elkaar: vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Zodat je extra griezelig bent met je brakke hoofd van de dag ervoor. Uiteraard zal er ook dit jaar weer een wedstrijd zijn voor ‘Best Dressed’ met als prijs een meter bier.

 

Extra