We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Word nu lid van het grootste en leukste online platform van Alkmaar! Stem mee op populaire lijstjes, reageer op berichten en maak kans op mooie prijzen. Of schrijf zelf je eigen UIT072 bericht. Vanaf vandaag kun je een eigen UIT072-profiel aanmaken, helemaal gratis!

Van cityblog tot platform

Je kent UIT072 al als dé website waar je komt voor jouw Alkmaarse tips. Van de lekkerste restaurants en de nieuwste shops tot de leukste todo’s en beste lijstjes. Maar we groeien door! Vanaf nu kun jij deel uitmaken van het leukste online platform van Alkmaar!

Hét online platform van Alkmaar

Nu is het nóg makkelijker om je mening te geven over de hotspots en events van Alkmaar! UIT072 breidt de sociale mogelijkheden uit: met de nieuwe UIT072 accounts groeit het van Alkmaars Cityblog naar interactief online platform.

Na maanden van ontwikkeling is ons platform klaar voor gebruik. Wil jij het proberen?

[wordpress_social_login]

Wat kun je met je UIT072 account?

De komende maanden bouwen we de mogelijkheden van het UIT072 verder uit. Wees er nu al bij en help mee om het platform te verbeteren.

Creëer je eigen UIT072 profiel en laat zien dat je uit 072 komt. Vertel wie je bent en maak een connectie met andere Alkmaarders. Praat mee in fora en in subgroepen.
Wil je zelf wat toevoegen aan UIT072? Deel jouw idee, artikel, lijstje of review met ons! Met je account kun je gemakkelijk een bericht toevoegen. [coming up]
Wil je wat zeggen over een hotspot of lijstje? Met je UIT072 account heb je nu de mogelijkheid om te reageren, ook op reacties  van anderen.
De polls van UIT072 worden nu nog betrouwbaarder! Met een ingelogd account kunnen we beter controleren of er niet gefraudeerd wordt bij de verkiezingen.
Meer weten

Over UIT072

Over UIT072
Cityblog UIT072 is al 4 jaar de plek waar je jouw informatie haalt over het leukste van Alkmaar. Tussen 2012 en 2017 is de site uitgegroeid tot een platform waar niet alleen wordt gelezen, maar ook enthousiast wordt gestemd op diverse onderwerpen. Van de leukste cafés en fijnste terrassen tot de lekkerste haring tot beste burgers van Alkmaar.

Al jaren een groeiend succes
Met 6.500 fans op Facebook is UIT072 één van de grootste online platformen uit de regio. Maar je kan ons natuurlijk ook volgen op Twitter en Instagram. En wist je dat er over de afgelopen 4 jaar meer dan een half miljoen paginaweergaves zijn geweest op UIT072.nl?

Ideeën, tips of vragen?
UIT072 staat altijd open voor Alkmaarders die willen bijdragen! Dus kun je leuk schrijven, vind je het gaaf om diep in een onderwerp te duiken of houd je er juist van om teksten te verbeteren of op te leuken?

Wil je meewerken aan de leukste en grootste cityblog van Alkmaar? Mail ikdoemee@uit072.nl!

Heb je een hotspot of event welke je onder de aandacht wil brengen? Ook dan horen we het graag!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]