We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vue Alkmaar is een state-of-the-art multiplex met 7 filmzalen en 1530 stoelen. Met speciale VIP seating, Dolby Atmos geluid en 4K laserprojectie biedt Vue het beste in comfort, beeld en geluid. De megabioscoop opent op 14 februari 2016.

Van JT Bioscopen naar Vue

Met de opening van de nieuwe bioscoop in Alkmaar op 14 februari 2016 wordt de rebranding van JT Bioscopen naar Vue ingeluid. In de loop van 2016 volgen de 20 andere JT Bioscopen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren.

“Anno 2016 is multitasken in entertainment niet meer weg te denken. Het is nóg belangrijker een omgeving te creëren waarbij de bezoeker zo min mogelijk wordt afgeleid en zich helemaal kan overgeven aan de beleving.” – Ron Sterk (directeur JT Bioscopen)

Vue Alkmaar terras

Vue Alkmaar krijgt een groot terras, met uitzicht over het kanaal.

Oude producten blijven bestaan

Vooralsnog zullen er geen veranderingen plaatsvinden aan de JT producten, zoals de JT Movie Pass of Filmbonnen. Later dit jaar gaat Vue over op Vue artwork, maar dat heeft geen effect op de geldigheid van de ‘oude’ JT producten.

Bioscoop in Alkmaar eerste Vue in Nederland

Vue International, de grootste bioscoopketen buiten de US, nam in augustus 2015 JT Bioscopen, de tweede bioscoopketen van Nederland, over. De overname was de vierde internationale transactie voor Vue in drie jaar en bracht daarmee het totaal op ruim 200 bioscopen. Al eerder kreeg Vue International Apollo Cinemas, CineMaxx, Multikino en Space Cinemas in bezit. Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa.

 


Kaart wordt geladen...