We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

Amusetour Alkmaar komt er weer aan! De lekkerste middag met vrienden. Elk jaar steevast uitverkocht, dus wees er snel bij!

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Sowieso een goed excuus om op zondag om 12:00 uur aan de wijn te gaan, maar ook om te genieten van de smaakvolle combinaties van de deelnemende chef-koks en sommeliers.

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Je krijgt van de organisatie toegangskaarten en een routebeschrijving. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs 7 van de betere restaurants in Alkmaar.

Wil je een impressie over wat je kan verwachten? Bekijk dan de terugblik op Amusetour 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016 of Amusetour 2015. Zelf ervaren? Koop dan snel je kaarten. De afgelopen jaren was de Amusetour Alkmaar namelijk elke keer ruim van tevoren uitverkocht.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor onze deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 59,50. Dat is dus nog geen tientje per restaurant voor een gerechtje én een drankje!

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Check snel de deelnemende Alkmaarse restaurants en onze reviews daarvan:

Javaanse Meisjes

Javaanse Meisjes Alkmaar - FB Collage

Amusetour 2021: “Goede bediening en uitstekende combi van hapje en drankje: Javaanse Meisjes is wat ons betreft de winnaar van deze Amusetour!”

Lees onze review

1480

Zeebaarstartaar | soja | limoenmayo (Amusetour @ 1480)

Amusetour 2019: “Met de tartaar van zeebaars, limoenmayo, schuim van komkommer en een krokantje van kletskop, schotelt 1480 een gerechtje voor dat in een sterrentent niet zou misstaan. Genieten!”

Til 38

Til38

UIT072 Review: “Enthousiaste en gastvrije medewerkers, een bevlogen eigenaar, een gezellige huiskamersfeer, knusse zitjes en een goed verhaal.”

Lees onze review

Heerlijk Nel NIEUW

Heerlijk Nel: collage gerechten

Het nieuwste restaurant van Alkmaar: “Daisy en Eva maakten van Heerlijk Nel een restaurant waar zij zelf graag willen eten – en wij ook!”

Lees onze review

Vito

Wijnspijs Wandeling 2017 (Vito)

Amusetour 2021: “Vito weet elk jaar weer positief te verrassen in de Amusetour, met spannende nieuwe gerechten. ”

Kleine Waarheid

Kleine Waarheid (header)

UIT072 Review: “In een ongedwongen huiselijke sfeer van een lekkere lunch genieten van een eenvoudige maaltijd of een compleet vijf gangen diner.”

Lees onze review

Koop nu kaarten


Meer weten

Meer informatie en kaarten bestellen

2021: Wintereditie | Herfsteditie
2020: Wintereditie | Herfsteditie
2019: Wintereditie | Herfsteditie
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015


Kaart wordt geladen...