We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wil je jouw Valentijn verrassen op Valentijnsdag, maar weet je nog niet waar je heen moet? Geen nood, wij zochten de 10 leukste restaurants met de lekkerste Valentijnsmenu’s voor je uit. 

1. Bitemark Alkmaar

Bitemark Alkmaar (bar)De nieuwste aanwinst van Alkmaar krijgt direct een mooie plek in dit lijstje. Bitemark Alkmaar heeft namelijk een dijk van een Valentijnsdiner staan: een 5-gangen diner plus wijnarrangement. Je begint met een welkomstdrankje en 3 verrassende amuses van de chef. Daarna gaan jullie genieten van het diner én live lovesongs.

Helemaal tof: dit is door jou te winnen! Lees snel verder hoe: Valentine’s Day ♥ Bitemark.

Prijs: 5-gangen menu (incl. wijnarrangement): € 130 (2 p.) / € 250 (4 p.)
Reserveren: 072 200 1484
Meer info

2. ’t Fnidsen

Rib-eyeDubbel genieten bij ’t Fnidsen. Vanaf 12 uur Valentijn high wine 5 gerechtjes met bijpassende wijnen. In de avond kan je samen met je lief genieten van een 4 gangen menu inclusief wijnarrangement & aperitief.

Prijs: 4 gangen menu (incl. wijnarrangement): € 75,00 p.p. / High Wine € 34,50
Reserveren: 072-8443234
Review: ’t Fnidsen: wijn en spijs op niveau

3. Turfmarkt

Turfmarkt AlkmaarTurfmarkt combineert in dit Valentijnsmenu het beste van beide werelden: vleesch en visch.

Je begint met een proeverij van kleine voorgerechten. Vervolgens is het tijd voor Surf & Turf: NY Shell steak en gamba’s, om vervolgens af te sluiten met een spicy dessert, bestaande uit chocolade en frambozen. Yum!

Prijs: € 42,50 p.p.
Reserveren: 072 – 5314000
Meer info
Review: Turfmarkt: nieuwe aanwinst op een bekende plek

4. Granada

Granada Spaanse voorgerechtenDia de San Valentin. Heerlijk Spaans tafelen met je betere helft/date/vlam. Je begint met een broodje en dip. daarna fijn shared dinen met 7 tapas gerechtjes die afgesloten wordt met een zoete verleiding voor 2.

Prijs: € 24,90 p.p.
Reserveren: 072-5128115
Meer info
Review: Granada Food & Wine – Op z’n Spaans

5. Hofman

Liefde is Shared Dining met je loved one(s). En dan zit je bij Hofman helemaal goed. In het hart van Alkmaar genieten jullie van een 4-gangen Valentijnsmenu zoals jullie van Hofman gewend zijn. Met Prosecco en veel liefde van Hofman ben je helemaal in de wolken op Valentijnsdag.

Prijs: € 35,00 p.p.
Reserveren: 072 – 5111868
Meer info
Review: Hofman: jongleren met smaken

6. Gasfabriek

Op 14 februari ga je bij Gasfabriek voor P R O E F ! Valentine. Vijf gangen shared dining smullen met je geliefde, bff, oma, opa, vader, moeder of gewoon iemand die het verdient.

Prijs: € 55 p.p.
Reserveren: nappkin
Meer info
Review: MIBO! – de vrijmibo van de Gasfabriek

7. Abby’s

Samen genieten bij Abby’s.

Van 16.00 uur tot 18.00 uur geniet je samen van een high wine of alcoholvrije high cocktail. Liever een romantisch etentje samen? Vanaf 18.00 uur is er een 3-gangen menu voor de lovebirds.

Prijs: 3-gangen menu : € 35,00 p.p. / High Wine of Alcoholvrije High Cocktail € 50,00 voor 2 personen
Reserveren: 072-5111111
Meer info
Review: Meatlovers tuesday

8. IJkgebouw

Gegarandeerd genieten. Midden in het Victoriepark, in een prachtig pand, kunnen jullie uitgaan van een super romantische Valentijnsdag. Jij en je geliefde worden in de watten gelegd met maar liefst 5 gangen: liefde gaat door de maag, en hoe! Denk aan Noordzeekrab met karnemelk, tomaat, kruiden en salsa. Kalfslende, waterkers bimi en kimchi. Om lekker af te sluiten met bloedsinaasappel, chocolade en basilicum.

Prijs: € 59,50 p.p.
Reserveren: 072-5826036
Bekijk het menu

9. Mojo’s

Liefde gaat door de maag en daarom heeft Mojo’s iets leuks bedacht voor jou en je Valentijn. Een heerlijk romantisch Shared dining menu, want Liefde = samen alles delen :).

Het menu bestaat uit een glaasje bubbels als ontvangst, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een proeverij van desserts. Samen genieten op Valenstijnsdag van eten, drinken en elkaar op het gezellige Waagplein.

Prijs: €29,50 p.p.
Reserveren: mojoswaagplein.nl/reserveren
Meer info
Review: Mojo’s: alleskunner aan het Waagplein

10. Stadskaffee Laurens

stadskaffee laurens diamandhaasLove is in the air bij Stadskaffee Laurens. Zij serveren op Valenstijnsdag een heerlijk verrassend shared dining menu voor alle lovebirds, met op de achtergrond de love beats van miss Jacky.

Daarnaast hebben ze een leuke winactie! Reserveer een tafeltje en maak kans op 3 overnachtingen met ontbijt bij het boutique hotel La Casita in Javea (da’s in een heel lekker stukje Spanje).

Prijs: € 29,90 p.p.
Reserveren: stadskaffee-laurens.nl/reserveren
Meer info
Review: Wine & Dine flight