We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halloween! Op 31 oktober is het weer zover, maar in Alkmaar barst het feest al het weekend ervoor los. Stof je vampiertanden af en pak je schminkkwast maar: UIT072 zet de beste Halloweenfeestjes voor je op een rij!

Halloween wordt met name gevierd in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook in Nederland wint het feest al jaren aan populariteit.

In Alkmaar gaan de kinderen nog steeds liever op 11 november langs de deuren dan op Allerheiligenavond (=All Hallows Eve, of Hallow-e’en). Voor volwassenen zijn er gelukkig nog een paar leuke feestjes die je mee kan pikken! UIT072 heeft 5 tips voor Halloween in Alkmaar:

1. Gunnery’s

Bij Gunnery’s kun je vrijdag al losgaan op het jaarlijkse Halloweenfeest. Dansende heksen, zombies en goblins komen voorbij aan de bar. Er wordt als vanouds gedraaid door ‘Dave from the grave’, en er zijn prijzen te winnen voor de beste outfit.

Wanneer: vr 27 okt, 21:00
Waar: Gunnery’s
Meer info op Facebook

2. Koel 310

Sammy's Halloween Part 5

Voor de 5e keer op rij is er Sammy’s Halloween in Koel 310, dat omgebouwd is tot spookhuis voor deze gelegenheid. Dit 21+ feestje staat bekend om de fantastische outfits van de bezoekers en geweldige DJ’s. Bij dit feestje is een dresscode verplicht. Laat je om middernacht verrassen door een Midnight Voodoo Burlesque Freakshow, om daarna door te feesten tot 4 uur.

Wanneer: za 28 okt, 21:00
Waar: Koel 310
Meer info op Facebook
Tickets via Ticketscript

3. The Rose

In the Rose wordt het zoals ze zelf zeggen angstaanjagend gezellig! Vanaf 21 uur treedt hier The Travelin Band op. Zij spelen hits uit de 60’s , 70’s en 80’s. Ze spelen veel herkenbare rockclassics en de beste Creedence Clearwater Revival nummers komen voorbij deze avond.

Wanneer: za 28 okt, 21:00
Waar: The Rose
Meer info op Facebook

4. Mojo’s

Halloween in Mojo's

In Mojo’s draait DJ LOT. Lot heeft de laatste tijd op verschillende feesten in Amsterdam, Parijs en Ibiza gedraaid, en draait vanavond de lekkerste Hiphop, R&B en house in horrorstijl.

UIT072 heeft uit geheime bronnen vernomen dat er in Mojo’s een geweldige grimeur zit die jou last-minute nog tot zombie of andere griezel kan omtoveren. Pak die kans! Naast Mojo’s viert het hele Waagplein Halloween, dus ga op griezeltocht langs de kroegen. De vraag is, staan de griezels voor of achter de bar?

Wanneer: za 28 okt, 23:00
Waar: Mojo’s
Meer info op Facebook

5. VUE Horrornight

VUE Horror Night

Mocht je liever achterover willen leunen op deze griezelige avond, ga dan naar de VUE Horrornight.

Ontvangst met een bloederig drankje en dan maak je een keuze uit je films. Je start je filmavond met Jigsaw en hebt daarna nog de keuze uit Leatherface óf The Autopsy of Jane Doe. Succes met in slaap vallen die nacht….

Wanneer: za 28 okt, 23:00
Waar: VUE
Info en tickets bij VUE

6. Kooltuintje Halloween party't Kooltuintje

De griezeligste avond van het jaar in de Kooltuin! Ook dit jaar pakken we goed uit en wees niet getreurd, de beste outfit wint uiteraard weer een meter bier!

Wanneer: za 28 okt, 21:00
Waar: ’t Kooltuintje
Meer info op Facebook

7. Vunzige Deuntjes en NIGHT. (Victorie)

Trick or treat! Halloween is in zicht, dus hoogste tijd voor een verkleed-feestje! 27 oktober bundelen Vunzige Deuntjes en NIGHT. hun (duistere) krachten en wordt Podium Victorie omgetoverd tot een heus spookhuis. Wie komt er lekker griezelen? Trek jij je engste outfit uit de kast, dan doen wij de rest! Let wel op: niet verkleed is geen entree!

Wanneer: vr 27 okt, 23:30
Waar: Podium Victorie
Meer info en tickets bij Victorie

Alkmaars Cityblog UIT072

Doe mee met het leukste online platform van Alkmaar

Heb jij ook een rijtje met tips? Of wil je wat anders bijdragen aan het leukste online platform van Alkmaar? Dat kan! We zoeken schrijvers uit Alkmaar die het leuk vinden om te schrijven over iets wat met Alkmaar te maken heeft. Maak snel een profiel aan op ons platform en neem contact met ons op!

Banner: heb jij wat te melden?