We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halloween! Op 31 oktober is het weer zover, maar in Alkmaar zijn er het weekend er voor al verschillende feestjes te vinden. Een mooie afsluiter van de herfstvakantie als je eerst al het lijstje herfsttips hebt afgewerkt. Dus stof je vampiertanden af en pak je schminkkwast maar: UIT072 zet de 7 beste Halloweenfeestjes voor je op een rij!

Halloween
Halloween wordt met name gevierd in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook in Nederland wint het feest al jaren aan populariteit.

In Alkmaar gaan de kinderen nog steeds liever op 11 november langs de deuren dan op Allerheiligenavond (=All Hallows Eve, of Hallow-e’en). Voor volwassenen zijn er gelukkig nog een paar leuke feestjes die je mee kan pikken!

1. Q-Music – Het Foute Halloween Feest

Qmusic foute halloween feestGoed nieuws voor fans van Q-Music’s Foute Uur! Q-Music the party is back, en wel met een special Halloween editie. Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos&Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje. Vanavond is het helemaal raak: niet 1 maar 5 uur lang helemaal los op de allergrootste foute hits met Q-Music dj’s.

Wanneer: vr 26 okt, 23:00 tot 04:00
Waar: Podium Victorie

2. Sammy’s Halloween Party

Sammy's Halloween partyVoor de 6e keer op rij is er Sammy’s Halloween in Koel 310. Dit 18+ feestje staat bekend om de fantastische outfits van de bezoekers en geweldige DJ’s. Bij dit feestje is een dresscode verplicht. Middernacht bekendmaking best geklede man/vrouw met een leuke prijs voor de winnaar, om daarna door te feesten tot 4 uur.

Wanneer: za 27 okt, 22:00 tot 04:00
Waar: Koel 310

3. Happy Boeddha Halloween

Scary boeddha halloweenEen nacht met volle maan, dansende skeletten, horror clowns, bloeddorstige zombies, weerwolven en magische Dj’s. Boeddha heeft zich voor dit event gepast gekleed om jullie de stuipen op het lijf te jagen! Hoe laat jij met jouw outfit een indruk achter waar anderen niet van kunnen slapen??

Wanneer: za 27 okt, 23:00 tot 04:00
WaarStadskaffee Laurens

4. Vunzige Deuntjes Halloween Special

Vunzige deuntjes HalloweenTrick or treat?! Als je na gisteren nog een avond Halloween wil vieren in de Overstad kun je nogmaals richting Victorie.

Op 27 oktober is Vunzige Deuntjes terug van even weggeweest met een extra speciale editie in het teken van Halloween! Verwacht huiveringwekkende decors en kostuums, vampieren, bloed, pompoenen en nog veel meer griezeligs! Vunzige Deuntjes heeft weer een mooie line up samengesteld. Wie komt er lekker creepen?

Wanneer: za 27 okt, 23:00 tot 04:00
Waar: Podium Victorie

5. Halloween Party Gunnery’s

Gunnery's HalloweenHet jaarlijkse feestje bij Gunnery’s begint dit jaar op tijd. Verwacht ook dit jaar weer goblins, heksen en zombies aan de bar. Ook dit jaar weer een prijsuitreiking voor de best verklede Halloweenoutfit. Wil je in de prijzen vallen, zorg dan wel dat je voor 22 uur binnen bent!

Wanneer: za 27 okt, 21:00 tot 02:00
Waar: Gunnery’s

6. Kooltuintje Halloween party

Kooltuintje HalloweenOok dit jaar wordt er weer goed uitgepakt. De kroeg zal bedekt zijn in spinnenwebben en vleermuizen voor een lekkere spooky sfeer. De beste outfit wint ook dit jaar uiteraard een meter bier!

Wanneer: za 27 okt, 21:00
Waar: ’t Kooltuintje

7. Alohaween Freaky Tiki Party

Allohaween Dead Elvis

Hoewel 31 oktober Halloween officieel voorbij is, pakt Fitz een week later nog even uit met een Halloweenfeestje op de Platte Stenenbrug. Verwacht een Freaky Tiki Party met Bloody Cocktails, en een optreden van special guest: DEAD ELVIS & his one man grave.

De dresscode is skulls and bones, gratis entree en ook deze avond een ‘costume contest with spooktacular prizes’!

Wanneer: zaterdag 3 november
Waar: Aloha Cafe

 

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.