We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zondag is het weer zover: Moederdag. Voor de mannen die nog iets moeten regelen voor hun vrouw, dit is je redding!

Geen kruimels in bed van een klef ontbijtje en zo geniet je zelf ook even mee. Met een beetje geluk is er ergens een scherm waar je de ontknoping van de Eredivisie met Feyenoord en Ajax kan volgen.

UIT072 heeft 7 tips in Alkmaar en vlak daarbuiten voor een geslaagde Moederdag:

1. Restaurant Granada

Verras je moeder met een highwine! Vanaf 13:00 uur kun je hier met je moeder heerlijk tafelen. Voor € 25 p.p. word je ontvangen met een bruisend glas en amuse, en vervolgens wordt een tapasschotel met een diversiteit van verschillende tapashapjes, vergezeld met twee glazen wijn naar keuze geserveerd.

Meer info

2. Koekenbier

”Mama is uitgekookt!” is het motto van Koekenbier deze zondag. Met zowel een uitgebreide 4 gangen luxe verwenlunch (vanaf 11:00 uur) á € 18,50 en een Moederdagdiner met veel chocolade, hoeft mama echt niet te koken! Moederdag diner á 24,50: Hollandse garnaaltjes of aspergesoep, Lady steak of zalm en veel chocolade!

Meer info
Reserveren: 072 2100 100

3. GASfabriek

Onder de naam TAPAS for MAMAS serveert de GAS!Fabriek een brunch met heerlijke homemade hapjes voor €2 en €3 per stuk. Bewaar de prikkers en reken die achteraf af. Alle moeders krijgen een heerlijk glaasje bubbels bij binnenkomst. Vanaf 11:00 uur kun je komen brunchen.

Meer info
Reserveren: info@gasfabriek.com

4. Stadsstrand B.E.A.C.H.

Gezellig met je mams of partner genieten van een heerlijke High Il Miogusto Cocktail met je voetjes in het zand en de zon in je gezicht! Als hapje kies je uit diverse zoete lekkernijen (worteltaartje, brownietaartje, bonbon) en hartige lekkernijen (mini preitaartje, stokbroodje met peterselie-citroenboter, olijven). Dit alles voor € 18 p.p.

Reserveren en meer info

5. Klunder

Klunder heeft een leuke actie: neem je moeder gratis mee! Er staat een heerlijke brunch voor de moeders, onder andere keuze uit: 2 verschillende soepjes, roerei met toast, quiche lorraine, garnalenkroketjes en verschillende belegde sandwiches. Je kunt hier tussen 11 en 15 uur aanschuiven voor € 19,50 p.p. (moeders eten gratis).

Meer info

6. Wonders

Bij Wonders in Heerhugowaard kun je heerlijk á la carte eten zoals altijd. Geniet van een lekkere lunch, borrelhapjes of een diner. Wonders zet alle moeders extra in het zonnetje door elke mama een flesje rosé cadeau te doen!

Bij Wonders in Egmond aan Zee geniet je van een High Tea met sandwiches, mini smoothie, soepje, croissantje, scones, diverse hartige en zoete gerechtjes. En natuurlijk voor alle moeders een klein cadeautje!

Meer info: Heerhugowaard of Egmond aan Zee

7. Mc Donalds

Moederdag bij McDonalds

Tja, een verrassing wordt het zéker 😉

Voor de echte romantici onder ons: bij Mc Donalds Alkmaar kun je je moeder verrassen met een gratis lunch.

Voor de vaders of partners: Medium Voordeelmenu met dessert, warme drank en cookie voor 10 euro. Een kids lunch (Happy Meal) scoor je voor 5 euro.

Meer info en reserveren

8. Soepp

Als je tóch liever de gezondere route gaat, kun je je moeder verrassen met een heerlijke “Highsoepp” voor €17,50 p.p.
Een lekkere verzameling aan huisgemaakte soepjes en verschillende hartige en zoete hapjes, met verse kruiden thee naar keuze.
Tip: de winactie voor een cadeaubon voor deze Highsoepp is nog tot 18.00 online op facebook!

Meer info
Reserveren: 072 220 20 61

Extra tip: laatste kaarten

Edwin Evers BandOok op zondag: Edwin Evers Band live in Theater de Vest! Last-minute zijn er nog enkele mooie plaatsen vrijgekomen voor deze (verplaatste) show. Gegarandeerd zet deze band de Grote Zaal van Theater de Vest op z’n kop. De kaarten gaan hard, dus wees er snel bij.

Meer info bij TheaterDeVest.nl
Bestel direct kaarten