We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Drunken Marias

  17:00 - 23:59

Koningsdag, reggae

In de Odeon is er uiteraard ook wat te doen met Koningsdag. Drunken Marias en Censi. Wellicht in een wat ander muziekgenre, want het blijft natuurlijk de Odeon hè!

Om dit traditionele feest goed te vieren moet er natuurlijk gedanst worden. Uiteraard doe je dat in het Odeon. Kom gezellig langs en doe een dansje voor onze koning Willy.

Censi Rock

Het favoriete genre muziek van onze koning Willy: reggae. Op Koningsdag zal Censi Rock zijn stem je in de Jamaicaanse sferen laten brengen. Big it up voor Censi Rock.

Drunken Maria’s

Drunken Maria’s zijn 2 DJ’s die vanwege een tijdreisongeluk zijn teruggekomen naar het heden. Gelukkig hadden Jesse en Gerard nog de mogelijkheid om hun geliefde platenkoffers mee te mogen nemen. Gewapend met een bult 60s en 70s soul, funk, surf, beat, pop, rock met exotische en psychedelische tintjes schudden Jesse en Gerard de heupjes los.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.