We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  17:30 - 19:30

biologisch, duurzaam, eten, lokaal

Buurderij is bestaat 1 jaar en dit verjaardagsfeestje vieren ze 11 december bij VERS! Proef de biologische en duurzame lekkernijen van de vele kleinschalige boeren en ambachtelijke producenten. Er is natuurlijk muziek en er valt wat te winnen!

De leukste band van Alkmaar komt spelen, Alfon Oekie. En er zijn veel producenten aanwezig en brengen uitgebreide proeverij mee. Om de verjaardag feestelijk te vieren geven een aantal producenten leuke producten weg voor een winactie, o.a. pindakaas en chocopasta.

Op een verjaardag als deze blikken wordt er terug gekeken op een heel mooi eerste jaar. Je kunt tegenwoordig je bestelling ook op woensdag afhalen, de Buurderij heeft al 1.200 leden. Ze waren te zien in Nieuwsuur op NPO2 en als klap op de vuurpijl was er een heel leuk interview met Uit072 ;-).

Meer dan 300 lekkernijen

Het aantal producenten is uitgebreid en er zijn meer dan 300 culinaire lekkernijen van zo’n twintig producenten. Allemaal lokaal geproduceerd op een duurzame en biologisch wijze door kleinschalige boeren en ambachtelijke producenten. Het aanbod blijft groeien en gaat mee met de seizoenen.

Zaterdag 11 december 2018 van 17:30 – 19:30
Facebook


Kaart wordt geladen...